szukaj także w numerach OEM

   512-802-277   508-305-108
 sklep@motochemia.pl
Jesteś tutaj:  
  1. Strona główna  > 
  2. Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Opinie o sklepie Motochemia.pl

Średnia ocena Klientów: 4.9 na 5

Liczba ocen: 3118


Napisz Recenzję

WaldekData Dodania: piątek, 30 sierpień 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: piątek, 30 sierpień 2013

Przewód wentylatora jest w rzeczywistości o połowę krótszy niż podany w opisie towaru.


pro-kreatorData Dodania: piątek, 30 sierpień 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: piątek, 30 sierpień 2013

Bogaty asortyment, doskonała obsługa, polecam!


SzajbalajData Dodania: wtorek, 27 sierpień 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: wtorek, 27 sierpień 2013

Z czystym sumieniem polecam sklep Motochemia. Kontakt wzorowy, szybkość dostarczenia przesyłki także, drewniana gałka zmiany biegów jest trochę ciemniejsza na zdjęciu niż w rzeczywistości, lecz nie przyćmiewa to całości transakcji z Państwem. Pozdrawiam


DJData Dodania: wtorek, 27 sierpień 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: wtorek, 27 sierpień 2013

Polecam. Szybka dostawa i przystępne ceny.


Stefan2000Data Dodania: czwartek, 22 sierpień 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: czwartek, 22 sierpień 2013

Cenami biją państwo konkurencję na głowę. Podobnie wielkością asortymentu. Sprzedawcy zawsze coś doradzą i cierpliwie wysłuchają takiego starego dziadka jak ja i chwała im za to! Polecam gorąco sklep Motochemia, ale też polecam zapoznanie się z mapką dojazdu. Pozdrawiam


SebastianData Dodania: środa, 21 sierpień 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: środa, 21 sierpień 2013

Sklep rewelacyjny. Błyskawiczna dostawa, świetny kontakt. Niższych cen nigdzie nie ma


Klijent_06Data Dodania: wtorek, 20 sierpień 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: wtorek, 20 sierpień 2013

Zamówienie złożyłem wczoraj, dziś otrzymałem paczkę jak dla mnie rewelacja! W dodatku otrzymałem książkę gratis za zwykłego lajka na facebook'u! To się nazywa firma! Polecam, wasz klient.


STARYNOWData Dodania: wtorek, 13 sierpień 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: wtorek, 13 sierpień 2013

Gdy jechałem do Państwa na zakupy myślałem, że na stronie podane są ceny netto. Nawet nie wiecie jak mile byłem zaskoczony, gdy dowiedziałem się, że to ceny brutto! Serdecznie polecam sklep Motochemia każdemu.


Sprinter89Data Dodania: piątek, 09 sierpień 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: piątek, 09 sierpień 2013

Wysyłka błyskawiczna, paczka porządnie zapakowana, kontakt bardzo dobry, ceny ok, będę do was wracał częściej, o to możecie być pewni.


SpragnionyCzystościData Dodania: środa, 07 sierpień 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: środa, 07 sierpień 2013

Znaleźć Wasz sklep to nie lada gratka, ale asortyment jaki Państwo posiadają jest obłędny. A ceny? REWELACJA! Szczególnie polecam piankę STP, coś co czyściłem szczotką i nie schodziło po tej piance bród stracił znaczenie jak hymn w wykonaniu Edyty Górniak. Po prostu nie istnieje! POLECAM SERDECZNIE. Na zawsze już Wasz stały klient, SpragnionyCzystości.


Suchelec93Data Dodania: środa, 07 sierpień 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: środa, 07 sierpień 2013

Kupuję tu już od kilku miesięcy, jak do tej pory jestem w pełni zadowolony z Państwa sklepu. Ciężko było was na początku znaleźć, ale ceny w pełni to rekompensują. Pozdrawiam serdecznie


SkinkerData Dodania: środa, 07 sierpień 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: środa, 07 sierpień 2013

Dla przeciętnego Kowalskiego asortymentu jest aż nadto :) Znalazłem wszystko czego potrzebowałem, a nawet więcej. Zdecydowanie polecam, szczególnie ze względu na atrakcyjne ceny.


RobertData Dodania: piątek, 02 sierpień 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: piątek, 02 sierpień 2013

Sklep godny polecenia, błyskawiczna realizacja zamówienia, dobry kontakt, na pewno jeszcze tu wrócę nieraz.


HektorData Dodania: czwartek, 01 sierpień 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: czwartek, 01 sierpień 2013

Błyskawiczna realizacja zamówienia, paczki zapakowane bardzo przyzwoicie, idealny przykład na to jak powinien funkcjonować sklep internetowy.


MaciejData Dodania: środa, 31 lipiec 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: środa, 31 lipiec 2013

Byłem, zobaczyłem i zakupy zrobiłem. Towar zgodny w 100% z tym, co jest opisane na stronie, miła obsługa, ciężki dojazd, ale za te ceny można wybaczyć wszystko :)


krkData Dodania: wtorek, 30 lipiec 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: wtorek, 30 lipiec 2013

coraz czesciej tam zaglądam ;) naprawde przystepne ceny


Young_84Data Dodania: wtorek, 30 lipiec 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: wtorek, 30 lipiec 2013

Szeroki asortyment w bardzo dobrych cenach - pracownicy pomocni i życzliwi. Polecam


Arek LalData Dodania: niedziela, 14 lipiec 2013 
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Data Dodania: niedziela, 14 lipiec 2013

Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.



Lista od 3101 do 3118 (3118 znalezionych) Strona:  [««]   1 ... 156 

Powrót Napisz Recenzję

Porady i testy motoryzacyjne

Paski napędowe - klinowe, wielorowkowe - co warto wiedzieć?

Paski napędowe - klinowe, wielorowkowe - co warto wiedzieć?

27/08/2018

Pasek napędowy stanowi nieodzowny element konstrukcji współczesnego silnika spalinowego sto...więcej

Klocki hamulcowe - Jak są zbudowane? Jak działają?

Klocki hamulcowe - Jak są zbudowane? Jak działają?

11/08/2018

Klocki hamulcowe to jeden z najważniejszych elementów tarczowego układu hamulcowego pojazdu...więcej

Zobacz wszystkie porady i testy

Ostatnie opinie w sklepie

Średnia ocena Klientów: 4,9 na 5   Liczba ocen: 3118

Polecam, zawsze kupuję oleje bo są w niskich cenach.

najlepsze ceny w sieci polecam

Fatalny kurier oczekiwanie prawie 1.5 tygodnia.


Certyfikaty Motochemia

Certyfikat 3
Certyfikat 2
Certyfikat 1


Podane ceny zawierają podatek VAT. Używamy cookies i podobnych technologii głównie w celu świadczenia usług i statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności. Wszelkie prawa zastrzeżone.


Copyright © 2019 https://www.motochemia.pl

Live Chat Software