Infolinia czynna:
Pon-pt: 8:00 - 18:00 Sob: 9:00 - 14:00
Mój koszyk
Pusty
wybierz pojazd
szukaj także w numerach OEM
wybierz pojazd

Jesteś tutaj:  
  1. Strona główna  > 
  2. Recenzje

Zobacz Co Napisali Inni

Dr Marcus Aircan Bubble Gum 40g Zapach Samochodowy w Puszce od Michał
Data Dodania: sobota, 11 lipiec 2020
Dr Marcus Aircan Bubble Gum 40g Zapach Samochodowy w Puszce
Dla mnie luxus. Długo pachnie i ten słodki zapach gumy :)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Motul 8100 X-Clean C3 5W40 5L Olej Silnikowy Syntetyczny od Dawid
Data Dodania: sobota, 04 lipiec 2020
Motul 8100 X-Clean C3 5W40 5L Olej Silnikowy Syntetyczny
Zrobiłem już 12 tys. kilometrów i mogę z pewnością ten olej polecić, samochód pracuje ładnie, cicho,..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Ultra Cut 100g Lekkościerna Pasta do Polerki Ręcznej od Mariusz
Data Dodania: wtorek, 30 czerwiec 2020
K2 Ultra Cut 100g Lekkościerna Pasta do Polerki Ręcznej
Miałem drobne i nie głębokie ryski na lakierze metalizowanym, które przebijały białą poświatą na sza..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Chema Bitex 500ml Środek Bitumiczny do Konserwacji Podwozia w Sprayu od Kac Milano
Data Dodania: poniedziałek, 29 czerwiec 2020
Chema Bitex 500ml Środek Bitumiczny do Konserwacji Podwozia w Sprayu
Produkt jest mi znany od około 15 lat ale przypuszczam, że istnieje na rynku dłużej. Kryje dosłownie..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Usługa Ozonowania - Odgrzybiania Klimatyzacji Samochodowej Profesjonalną Maszyną od Michal Ludzik
Data Dodania: niedziela, 21 czerwiec 2020
Usługa Ozonowania - Odgrzybiania Klimatyzacji Samochodowej Profesjonalną Maszyną
Ok, usługa spełnia swoje zadanie, dezynfekcja parownika.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
CarCommerce Klucz do Filtra Oleju Łańcuchowy Uniwersalny od Radek
Data Dodania: poniedziałek, 04 maj 2020
CarCommerce Klucz do Filtra Oleju Łańcuchowy Uniwersalny
Tania Chińszczyzna, skrzywił się przy pierwszym użyciu...a filtr nadal nie odkręcony. Jaka cena taka..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
K2 Corotol Strong 1L Dezynfekujący Antybakteryjny Płyn Czyszczący od pyha
Data Dodania: piątek, 01 maj 2020
K2 Corotol Strong 1L Dezynfekujący Antybakteryjny Płyn Czyszczący
agresywny. do rąk absolutnie się nie nadaje, a zapewnienia że strony sprzedającego : sam używam ! Dr..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
K2 Fox Anti Fog 200ml Spray Przeciw Parowaniu Szyb od Denar
Data Dodania: środa, 29 kwiecień 2020
K2 Fox Anti Fog 200ml Spray Przeciw Parowaniu Szyb
Środek jest dobry, w porównaniu. Trwałość to tygodnie, ma dobre opinie, wyróżniany. Co do dziwnej op..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Mobil 1 FS X1 5W50 Rally Formula 4L Olej Silnikowy Syntetyczny od Romek
Data Dodania: środa, 29 kwiecień 2020
Mobil 1 FS X1 5W50 Rally Formula 4L Olej Silnikowy Syntetyczny
Szybka realizacja zamówienia i zgodna z moim zamówieniem

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Valvoline SynPower 5W40 4L Olej Silnikowy Syntetyczny od Greg
Data Dodania: środa, 22 kwiecień 2020
Valvoline SynPower 5W40 4L Olej Silnikowy Syntetyczny
Bardzo polecam ten olej, od lat go stosuję, silnik bardzo dobrze chodzi i nie pobiera oleju.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Braxx Smart Kid Belt Pas Bezpieczeństwa Zastępujący Fotelik dla Dziecka od Syla37
Data Dodania: piątek, 10 kwiecień 2020
Braxx Smart Kid Belt Pas Bezpieczeństwa Zastępujący Fotelik dla Dziecka
Chciałam zapytać czy pas będzie jeszcze w ofercie sklepu ? Znajoma ostatnio zaprezentowała mi taki i..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Dr. Marcus Atomizer Vanilla 50ml Zapach Samochodowy Waniliowy od Mariusz. U
Data Dodania: sobota, 04 kwiecień 2020
Dr. Marcus Atomizer Vanilla 50ml Zapach Samochodowy Waniliowy
Produkt Dr-marcus-atomizer-vanilla-50ml, który kupiłem w waszym sklepie internetowym używam od lat. ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Valvoline SynPower 5W30 4L Olej Silnikowy Syntetyczny od Cool
Data Dodania: czwartek, 26 marzec 2020
Valvoline SynPower 5W30 4L Olej Silnikowy Syntetyczny
Valvoline to klasa sama w sobie !!! wszystkie produkty tego producenta to górna półka...Osobiście le..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Versachem Plastic Welding 25ml Klej do Plastiku tworzyw sztucznych i plastików od Marek
Data Dodania: środa, 25 marzec 2020
Versachem Plastic Welding 25ml Klej do Plastiku tworzyw sztucznych i plastików
Nie wiem kto pisze te opinie ale ok :/ kupiłem kleiłem i jedna wielka kupa. Po dobie rączka którą kl..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Versachem Plastic Welding 25ml Klej do Plastiku tworzyw sztucznych i plastików od Marek
Data Dodania: środa, 25 marzec 2020
Versachem Plastic Welding 25ml Klej do Plastiku tworzyw sztucznych i plastików
Nie wiem kto pisze te opinie ale ok :/ kupiłem kleiłem i jedna wielka kupa. Po dobie rączka którą kl..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Bosma P21W 12V Ba15s Żarówka Samochodowa 1 szt. od Przemek
Data Dodania: środa, 12 luty 2020
Bosma P21W 12V Ba15s Żarówka Samochodowa 1 szt.
Kiedyś miałem z Bosma te żarówki i były super. Teraz kupiłem 35w na tym samym trzonku. Kupiłem też h..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Dr. Marcus Odmrażacz do szyb samochodowych 750ml -35C atomizer od Zadowolony
Data Dodania: poniedziałek, 27 styczeń 2020
Dr. Marcus Odmrażacz do szyb samochodowych 750ml -35C atomizer
Rewelacja, 2-3 minuty i po lodzie na szybach, bez skrobania i rysownia szyb. POLECAM!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
SilverCars Apteczka Samochodowa z ustnikiem UE DIN 13164 na Słowację Plastikowa od ddf
Data Dodania: środa, 15 styczeń 2020
SilverCars Apteczka Samochodowa z ustnikiem UE DIN 13164 na Słowację Plastikowa
Kłania się Konwencja Wiedeńska z 1968... na wyposażeniu auta powinno być tylko to, co musisz mieć w ..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Tungsram Megalight Ultra +120% H7 12V 55W PX26d Żarówki Samochodowe 2szt. od Kosmos
Data Dodania: poniedziałek, 23 grudzień 2019
Tungsram Megalight Ultra +120% H7 12V 55W PX26d Żarówki Samochodowe 2szt.
1. Philips 130% (450h) ok. 12 mięs. 2. Bosch silver 110% ? mięs. 3. Tungsram h7 120%, wytrzymuje ..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
MotoK Lakier Zaprawkowy Toyota 1C0 Srebrny 12ml Zaprawka z Pędzelkiem i Korektorem do Rys od akwak
Data Dodania: sobota, 21 grudzień 2019
MotoK Lakier Zaprawkowy Toyota 1C0 Srebrny 12ml Zaprawka z Pędzelkiem i Korektorem do Rys
Polecam. Bardzo dobry produkt.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Bosma Xenon D2S 4300K 85V 35W P32d-2 Zestaw Żarników Ksenonowych 2szt. od krzysztof161
Data Dodania: poniedziałek, 09 grudzień 2019
Bosma Xenon D2S 4300K 85V 35W P32d-2 Zestaw Żarników Ksenonowych 2szt.
Bardzo zła jakość ! Po dwóch miesiącach odpalała się jedna bądź druga żarówka. Po wymianie na Osram ..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Stp Petrol Winter Treatment 200ml Dodatek do Usuwania Wody z Układu Paliwowego od Paweł
Data Dodania: środa, 13 listopad 2019
Stp Petrol Winter Treatment 200ml Dodatek do Usuwania Wody z Układu Paliwowego
Uzywam go od lat 80tych Jestem przywiązany do niego i będę nadal.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Sonax Preparat do konserwacji i pielęgnacji dachu Cabrio 300ml od Grzegorz
Data Dodania: poniedziałek, 28 październik 2019
Sonax Preparat do konserwacji i pielęgnacji dachu Cabrio 300ml
Używam od 6 lat tylko tego środka, 2 razy w roku na dach. Z dachem nic się nie dzieje, więc chyba ś..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Boll Super Klej w Sprayu 400ml od Jacek
Data Dodania: sobota, 19 październik 2019
Boll Super Klej w Sprayu 400ml
Również nie polecam do podsufitki,szkoda własnego czasu,pracy i pieniędzy.

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Boll Rally Lakier do Felg Srebrny 1L pod Pistolet Lakierniczy od Audi
Data Dodania: piątek, 04 październik 2019
Boll Rally Lakier do Felg Srebrny 1L pod Pistolet Lakierniczy
Bardzo ładne ziarno w stosunku do innych lakierów. Ja akurat stosowałem w sprayu ale ładnie pyli nie..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Yato YT-2300 Szczypce do Zaciskania Konektorów 0.5-6mm2 od Meches
Data Dodania: poniedziałek, 16 wrzesień 2019
Yato YT-2300 Szczypce do Zaciskania Konektorów 0.5-6mm2
Dobry pomocni produkt. Godny polecenia

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Tempo Turbo 250g Lekkościerna Pasta Woskowa do Lakieru od Marek
Data Dodania: poniedziałek, 16 wrzesień 2019
K2 Tempo Turbo 250g Lekkościerna Pasta Woskowa do Lakieru
Dobry produkt w do rej cenie

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Boll Pasta do Polerowania B200 250ml Polerska Lekkościerna od Darek
Data Dodania: poniedziałek, 09 wrzesień 2019
Boll Pasta do Polerowania B200 250ml Polerska Lekkościerna
Dobry produkt w dobrej cenie. Polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
California Scents Balboa Bubblegum 42g Zapach Samochodowy Puszka od wkolomacieju
Data Dodania: poniedziałek, 26 sierpień 2019
California Scents Balboa Bubblegum 42g Zapach Samochodowy Puszka
Zapach intensywny. Uwaga! Wprawia w dobry nastrój!!! Wsiadasz i się uśmiechasz.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Shiny Garage Carnauba Spray Wax 500ml Szybki Wosk w Atomizerze od Kajzer66+6
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Shiny Garage Carnauba Spray Wax 500ml Szybki Wosk w Atomizerze
Stosuję zazwyczaj w połączeniu z Morning Dew. Efekt wet look pozostaje wtedy na naprawdę długi czas...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Turtle Wax Oirginal 500ml Mleczko Woskowe do Lakieru od Tadzik
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Turtle Wax Oirginal 500ml Mleczko Woskowe do Lakieru
Zdecydowanie jeden z lepszych wosków w tej klasie produktów. Kiedy nie mam zbyt wiele czasu używam t..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Color Max 200ml Srebrny Wosk Koloryzujący do Lakieru od Dajmak
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
K2 Color Max 200ml Srebrny Wosk Koloryzujący do Lakieru
Warty tyle co zwykły wosk. Nie widzę apsolutnie żadnej róznicy na lakierzze poza jego nabłyszczeniem..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Shiny Garage Wet Protector 500ml Wosk na Mokro od Gregor
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Shiny Garage Wet Protector 500ml Wosk na Mokro
Fakty sa takie, ze jest to produkt dobry do aplikacji jedynie w scisle okreslonych warunkach. Do typ..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Sonax Xtreme Żel do Plastików Zewnętrznych 250ml od Robcio
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Sonax Xtreme Żel do Plastików Zewnętrznych 250ml
Po aplikacji plastiki wyglądają bardzo świeżo. Środek ten nie jest jednak typem długodystansowca i d..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
K2 Polo Cockpit 5L Płyn do Pielęgnacji Deski Rozdzielczej od Włodek69
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
K2 Polo Cockpit 5L Płyn do Pielęgnacji Deski Rozdzielczej
Ten polo cockpit jest nieporównywalnie lepszy od swoich odpowiedników w sprayu. Zestawianie ich ze s..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Omega 500ml Żel do Pielęgnacji Deski Rozdzielczej od Kontrola rodzicielska
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
K2 Omega 500ml Żel do Pielęgnacji Deski Rozdzielczej
Wygląda dobrze, jednak nie na każdym typie deski rozdzielczej. Idealnie sprawdza się na plastikach o..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
K2 Lamp Doctor 60g Pasta do Renowacji Regeneracji Reflektorów od Złota rączka
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
K2 Lamp Doctor 60g Pasta do Renowacji Regeneracji Reflektorów
Produkt działa jednak nie zabezpiecza. Przydałby się do niego dedykowany produkt, a nie doraźny quan..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Moje Auto Pianka do Opon 520ml od Dionizy
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Moje Auto Pianka do Opon 520ml
Najprędzej temu preparatowi do K2 Bold, jednak moim zdaniem wydajność jest nieco gorsza.

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Shiny Garage Coco Tire Booster 500ml Dressing do Opon od Dawidos95
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Shiny Garage Coco Tire Booster 500ml Dressing do Opon
Do tej pory używałem Back 2 Black i nie przypuszczałem, że kiedykolwiek go zmienie. Coco aplikuje si..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Shiny Garage Pure Black Tire Cleaner 1L Koncentrat do Czyszczenia Opon od Pjoter
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Shiny Garage Pure Black Tire Cleaner 1L Koncentrat do Czyszczenia Opon
REWELACJA. Kolega pożyczył mi ten preparat do umycia jasno szarych dywaników, które planowałem wyrzu..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Moje Auto Czarna Opona 520ml Czernidło do Opon w Sprayu od Ryszard
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Moje Auto Czarna Opona 520ml Czernidło do Opon w Sprayu
Totalnie nie jestem zadowolony z tego produktu. Nazwa Czarna Opona jest dosłowna ponieważ stanowi po..

Ocena: 2 z 5 Gwiazdek! [2 z 5 Gwiazdek!]
ValetPro Medium Removal Bar 100g Średniościerna Glinka do Czyszczenia Lakieru od Marcin
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
ValetPro Medium Removal Bar 100g Średniościerna Glinka do Czyszczenia Lakieru
Jedna z lepszych glinek jakie udało mi się do tej pory używać

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Shiny Garage D-Tox 1L do Mycia Felg i Lakieru z Metalicznych Zabrudzeń od Harpagan
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Shiny Garage D-Tox 1L do Mycia Felg i Lakieru z Metalicznych Zabrudzeń
Do dziś nie wiedziałem jak bardzo mam brudny samochód. D-tox mnie zaskoczył bardzo pozytywnie.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Moje Auto Wheel Cleaner Red Krwawe Koło 750ml Preparat do Mycia Felg od Dynkey
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Moje Auto Wheel Cleaner Red Krwawe Koło 750ml Preparat do Mycia Felg
Jeden z wielu ostatnio preparatów typu krwawa felga, który możemy położyć na półce obok Rotona..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Moje Auto Preparat do Czyszczenia Felg 650ml od Torkman
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Moje Auto Preparat do Czyszczenia Felg 650ml
Typowy średniak jakich wiele, a szkoda

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Shiny Garage Drewniana Szczotka do Czyszczenia Skóry od Kamilos94
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Shiny Garage Drewniana Szczotka do Czyszczenia Skóry
Dobra miękka szczotka nie tylko do skory. Czesto uzywam jej do lekkiego odswiezenia tapicerki weluro..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Tire Doktor 398ml Zestaw Naprawczy Koło Zapasowe w Sprayu od MiroMaro
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
K2 Tire Doktor 398ml Zestaw Naprawczy Koło Zapasowe w Sprayu
Raz użyłem i się sprawdził bez problemu. Niestety teraz musiałem kupić dwa bo producent prawdopodobn..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
MA Professional Exhaust System Cement 150g Pasta do Montażu i Naprawy Układu Wydechowego od Bonksy
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
MA Professional Exhaust System Cement 150g Pasta do Montażu i Naprawy Układu Wydechowego
Tania i dobra pasta montażowa. Nic dodać nic ując

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Szczotka do Czyszczenia Tapicerki i Dywanów Na Wiertarkę Miękka od Fornit22
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Szczotka do Czyszczenia Tapicerki i Dywanów Na Wiertarkę Miękka
Do niektórych materiałów za twarda, do innych za miękka. Polecam sprawdzić przed zakupem jakąś tańsz..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
SilverCars Tester Szczelności Uszczelki Głowicy CO2 10ml od Stanisław
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
SilverCars Tester Szczelności Uszczelki Głowicy CO2 10ml
Pierwszy zestaw dojechał do mnie z niesprawnym płynem. Na szczęście sklep zareagował błyskawicznie i..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
SilverCars Tester Szczelności Uszczelki Głowicy CO2 50ml od Delvery
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
SilverCars Tester Szczelności Uszczelki Głowicy CO2 50ml
Niestety tester się sprawdził. Mechanik zdiagnozował walniętą uszczelkę, więc 1500 zł nie moje..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
CarCommerce Uchwyt do Telefonu na Kratkę Wentylacyjną Nawiewu od Faradenza
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
CarCommerce Uchwyt do Telefonu na Kratkę Wentylacyjną Nawiewu
Bardzo praktyczny uchwyt. Trzeba jedynie uważać na kratki przy montażu. Mi niestety udało się oberwa..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Shiny Garage Sleek Premium Shampoo 1L Szampon Samochodowy Owocowy od Danielo88
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Shiny Garage Sleek Premium Shampoo 1L Szampon Samochodowy Owocowy
Mega wydajny i mocno pieniący się szampon. no i ten zapach _3

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Turtle Wax Snow Foam 2,5L Szampon Aktywny od DogTom
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Turtle Wax Snow Foam 2,5L Szampon Aktywny
Nie tani, ale przy sposobie aplikacji lancą bardzo wydajny

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Tenzi Detailer Owady Usuwanie 600ml Płyn do Usuwania Owadów z Karoserii od Futaka
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Tenzi Detailer Owady Usuwanie 600ml Płyn do Usuwania Owadów z Karoserii
Nazwa po prostu powala - kto to wymyślił? Produkt przyzwoity, ale nie najlepszy. Taka średnia półka..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Soft99 Fusso Coat Speed & Barrier 500ml Quick Detailer od Sonik
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Soft99 Fusso Coat Speed & Barrier 500ml Quick Detailer
W końcu kosmetyki z wyższej półki w ofercie. Dodajcie jeszcze ADBL i Poorboy i coś zacznie się dziać..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Liqui Moly Pro-Line 2662 Engine Flush 500ml Płukanka do Silnika od ZadowolonyPanKlient
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Liqui Moly Pro-Line 2662 Engine Flush 500ml Płukanka do Silnika
Długo oczekiwany engine flush pro wreszcie dotarł w Państwa skromne progi. Dziękujemy za wysłuchanie..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Tenzi Detailer Krwawa Felga 600ml Mycie Felg z Uciążliwych Zabrudzeń od Rodzyn_KRK
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Tenzi Detailer Krwawa Felga 600ml Mycie Felg z Uciążliwych Zabrudzeń
Faktycznie krwawi jak potłuczona. Produkt plasowałbym mniej więcej po środku pomiędzy Rotonem a Mons..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Champion Spray Emalia Uniwersalna Srebrny Chrom 9006 400ml od Adamo93
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Champion Spray Emalia Uniwersalna Srebrny Chrom 9006 400ml
Pomimo, że to tylko emalia farba okazała się całkiem trwała. Jestem mile zaskoczony jej odpornością ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Breloczek do kluczy z Plecionym Rzemieniem od Młody Lopez
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Breloczek do kluczy z Plecionym Rzemieniem
Przydatny brelok z wieloma kółkami na klucze. Wykonanie przyzwoite wydaje się że trochę wytrzyma...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Breloczek do kluczy Skórzany Seat od Diego
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Breloczek do kluczy Skórzany Seat
Brelok ogólnie całkiem ok. Na minus jego plastikowa "skóra"...

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Breloczek do kluczy Skórzany Skoda od gall anonim
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Breloczek do kluczy Skórzany Skoda
Zdecydowanie jeden z ładniejszych breloków Skory jaki udało mi się znaleźć. Szkoda jedynie, że skóra..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Shiny Garage Breloczek do Kluczy od Polisek
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Shiny Garage Breloczek do Kluczy
Breloki taniej niż u producenta :)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Breloczek do kluczy Skórzany Ford od Tadeusz
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Breloczek do kluczy Skórzany Ford
Przyzwoity prezent dla fana marki. Używany od miesiąca nie nosi śladu użytkowania

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Breloczek do kluczy Skórzany Mercedes od Kondziu
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Breloczek do kluczy Skórzany Mercedes
Do mojego W202 taki breloczek jeszcze ujdzie, ale do czegoś nowszego mógłby być już trochę wstyd :) ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Breloczek do kluczy Skórzany Toyota od Barti
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Breloczek do kluczy Skórzany Toyota
Moim zdaniem najlepszy wybór z dostępnych u was breloków do Toyoty. Nie ma wiochy! Polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Breloczek Metalowy do Kluczyków samochodowych Mazda od Loki
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Breloczek Metalowy do Kluczyków samochodowych Mazda
Brelok wygląda przyzwoicie, choć jest trochę ciężki. Moim zdaniem za ciężki dla stacyjki.

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Brelok Metalowy Łezka do Kluczyka Ford od Gorgol66
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Brelok Metalowy Łezka do Kluczyka Ford
Tani, Chiński, Trochę za drogi za tę jakość :/

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Breloczek do kluczy Skórzany Opel od Adrian_Ba
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Breloczek do kluczy Skórzany Opel
Nie jest źle, choć spodziewałem się trochę lepszej jakość. Paczka dotarła na drugi dzień, więc to na..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Breloczek do kluczy Skórzany Volkswagen od Barlog
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Breloczek do kluczy Skórzany Volkswagen
Pasek wygląda na solidny, choć nie jestem pewien czy jest to skóra. Grawer wygląda na trwały.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Unitec Bezpieczniki Szklane Samochodowe do Radia 5 szt. od Krzysztof
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Unitec Bezpieczniki Szklane Samochodowe do Radia 5 szt.
Szkoda, że nie można kupić ich pojedynczo. Przypuszczam, że pozostałe pójdą ze mną do grobu, ale za ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Unitec Bezpieczniki Cylindryczne Samochodowe Plastikowe 20 szt. od Kaznodzieja
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Unitec Bezpieczniki Cylindryczne Samochodowe Plastikowe 20 szt.
Jeden z niewielu sklepów w którym udało się dostać bezpieczniki do poczciwego maluszka.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Bezpieczniki samochodowe MINI Płytkowe Zestaw bezpieczników 10szt od Dawid Kwiatkowski
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Bezpieczniki samochodowe MINI Płytkowe Zestaw bezpieczników 10szt
Producenci aut już sami nie wiedzą jakie bezpieczniki stosować... Dobrze, że to tanie, chociaż na st..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Bezpieczniki samochodowe MIDI Płytkowe Zestaw bezpieczników 10szt od Endrju
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Bezpieczniki samochodowe MIDI Płytkowe Zestaw bezpieczników 10szt
Bezpieczniki zawsze warto mieć, tym bardziej że cena śmieszna. Polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
CarCommerce Koc termiczny ratunkowy NRC 160x210cm od Hornetman
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
CarCommerce Koc termiczny ratunkowy NRC 160x210cm
Nawet Państwo nie wiedzą jak ciężko znaleźć koce termiczne w Krakowie, szczególnie przed 18 w piątek..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
SilverCars Apteczka Samochodowa Pierwszej Pomocy UE z normą DIN 13164 w etui materiałowa od Ula_konstruktor
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
SilverCars Apteczka Samochodowa Pierwszej Pomocy UE z normą DIN 13164 w etui materiałowa
Wyposażenie apteczki jak i sama apteczka są pierwszorzędne. Szkoda tylko, że nie wszystkie Państwa z..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
SilverCars Apteczka Samochodowa pierwszej pomocy E-02 Plastikowa od Sytymyly92
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
SilverCars Apteczka Samochodowa pierwszej pomocy E-02 Plastikowa
Wyposażenie tej apteczki to totalne nieporozumienie. Jednakże jest adekwatne do ceny...

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
SilverCars Apteczka Samochodowa z ustnikiem UE DIN 13164 na Słowację Plastikowa od Kondor Grzmot
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
SilverCars Apteczka Samochodowa z ustnikiem UE DIN 13164 na Słowację Plastikowa
Apteczka całkiem poręczna, a wyposażenie jest już całkiem konkretne. Warto doposażyć się w wodę utle..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Unitec Antena samochodowa radiowa FM 40cm uniwersalna od Kriseł
Data Dodania: czwartek, 25 lipiec 2019
Unitec Antena samochodowa radiowa FM 40cm uniwersalna
Antena jak antena. Trzeba przyznać, że nie jest szczytowym osiągnięciem designerskim, ale swoje zada..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Turtle Wax Scratch Remover 100ml Pasta Polerska Lekkościerna do Usuwania Rys od Przemek
Data Dodania: czwartek, 18 lipiec 2019
Turtle Wax Scratch Remover 100ml Pasta Polerska Lekkościerna do Usuwania Rys
Wczoraj testowałem, akurat dołączył do mnie sąsiad zainteresowany tematem więc opinia i ocena pasty ..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Valvoline MaxLife 5W40 4L Olej Silnikowy Syntetyczny od Przemysław Goraj
Data Dodania: sobota, 13 lipiec 2019
Valvoline MaxLife 5W40 4L Olej Silnikowy Syntetyczny
Olej raczej ok ale nieszczelności nie zlikwidował a silnik 1.6 bgu w Golfie 5 lubi go pić. SynPower ..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Boll Stopper 400ml Odstraszacz Kun i Gryzoni w Sprayu od Całe życie z idiotami
Data Dodania: sobota, 13 lipiec 2019
Boll Stopper 400ml Odstraszacz Kun i Gryzoni w Sprayu
Ludzie, po co piszecie opinie na temat produktu zanim zobaczycie efekty jego działania. Po co nam to..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Claren -40C 5L Płyn do Spryskiwaczy Zimowy od Bogdan
Data Dodania: poniedziałek, 08 lipiec 2019
K2 Claren -40C 5L Płyn do Spryskiwaczy Zimowy
Moze nie najtanszy,ale taki jakosciowo powinien byc!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Bosma Xenon D2S 4300K 85V 35W P32d-2 Żarnik Ksenonowy 1szt. od tb
Data Dodania: poniedziałek, 24 czerwiec 2019
Bosma Xenon D2S 4300K 85V 35W P32d-2 Żarnik Ksenonowy 1szt.
Nie trzyma geometrii. Nieprawidłowa granica światło cienia. Negatywny wynik badania technicznego.!..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
K2 Sigma 500ml Żel do Nabłyszczania i Pielęgnacji Opon od Reader
Data Dodania: wtorek, 04 czerwiec 2019
K2 Sigma 500ml Żel do Nabłyszczania i Pielęgnacji Opon
Bardzo trwały efekt no i nie zatłuszcza felg tak jak preparaty w sprayu!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Filtr paliwa Delphi HDF955 od Bogdan SYTY
Data Dodania: czwartek, 23 maj 2019
Filtr paliwa Delphi HDF955
Filtr nie tak latwo dostepny,ale bardzo dobrze spelniajacy swoje zadanie.Polecany do bardzo konkretn..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Filtr oleju Filtron OE667/3 od Bogdan SYTY
Data Dodania: czwartek, 23 maj 2019
Filtr oleju Filtron OE667/3
Stosuje takie filtry od kilku lat,spisuja sie bardzo dobrze,polecam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Filtr oleju Filtron OE667/3 od Bogdan SYTY
Data Dodania: czwartek, 23 maj 2019
Filtr oleju Filtron OE667/3
Stosuje takie filtry od kilku lat,nie ma z nimi problemow,spelniaja swoje zadanie w sposob bardzo do..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Sonax Szampon Samochodowy z Woskiem 500ml Koncentrat od Adam
Data Dodania: sobota, 27 kwiecień 2019
Sonax Szampon Samochodowy z Woskiem 500ml Koncentrat
Nie polecam, szampon nie spełnia swoich oczekiwań, nie wart polecenia

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
K2 Glass Doctor Zestaw Naprawczy do Odprysków na Szybie Samochodowej od bobek
Data Dodania: czwartek, 25 kwiecień 2019
K2 Glass Doctor Zestaw Naprawczy do Odprysków na Szybie Samochodowej
Bez problemu usunąłem ślad po odprysku od kamienia w szybie przedniej. Ślad zewnątrz ledwo widoczne ..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
K2 Klima Doktor 500ml Pianka w Sprayu do Odświeżenia Klimatyzacji od bobek
Data Dodania: czwartek, 25 kwiecień 2019
K2 Klima Doktor 500ml Pianka w Sprayu do Odświeżenia Klimatyzacji
Środek do odświeżania klimatyzacji samochodowej w przystępnej cenie.

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Sonax Szampon Samochodowy z Woskiem 500ml Koncentrat od Łukasz
Data Dodania: niedziela, 21 kwiecień 2019
Sonax Szampon Samochodowy z Woskiem 500ml Koncentrat
Zgadzam się z poprzednikiem, szampon dobrej cenionej marki za takie pieniądze powinien się chociaż p..

Ocena: 2 z 5 Gwiazdek! [2 z 5 Gwiazdek!]
Start Pompka Nożna Samochodowa Rowerowa z Manometrem od Miro
Data Dodania: wtorek, 16 kwiecień 2019
Start Pompka Nożna Samochodowa Rowerowa z Manometrem
Witam, pompke dziś odebrałem. Pierwsze co rzuca się w oczy to zamocowany manometr na uchwycie plasti..

Ocena: 2 z 5 Gwiazdek! [2 z 5 Gwiazdek!]
Boll Lakier Termiczny Czarny 500ml Farba Żaroodporna w Sprayu od ASIA H
Data Dodania: piątek, 12 kwiecień 2019
Boll Lakier Termiczny Czarny 500ml Farba Żaroodporna w Sprayu
Zabezpieczyłem tym preparatem nowy układ wydechowy polskiej produkcji ze znakiem markowym "P" ( zami..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Akumulator Bosch Gigawatt 12V 60Ah 540A P+ od MARIUSZ STACHNIK
Data Dodania: piątek, 12 kwiecień 2019
Akumulator Bosch Gigawatt 12V 60Ah 540A P+
Nieopatrznie robiąc zakupy nie odznaczyłem opcji "faktura", przez co ją otrzymałem pozbywając się dw..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Liqui Moly 7629 Klima Fresh 150ml do Odgrzybiania Klimatyzacji od Michal Ludzik
Data Dodania: poniedziałek, 08 kwiecień 2019
Liqui Moly 7629 Klima Fresh 150ml do Odgrzybiania Klimatyzacji
Pomógł na krótko, nie wart takich pieniędzy. Może podziałał z miesiąc.

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Dr. Marcus Senso Elite Black Zapach Samochodowy Zawieszka od Puggiblue
Data Dodania: niedziela, 17 marzec 2019
Dr. Marcus Senso Elite Black Zapach Samochodowy Zawieszka
Ciekawy męski zapach, dyskretny, wytrzymuje minimum 4 tygodnie.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Wunder Baum Black Classic Choinka Zapachowa Zawieszka od Puggiblue
Data Dodania: niedziela, 17 marzec 2019
Wunder Baum Black Classic Choinka Zapachowa Zawieszka
Ogólnie słabo. Zapach niby męski, ale jakiś taki nieciekawy. Wytrzymał tylko dwa tygodnie.

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
K2 DPF Cleaner 500ml Regenerator Filtra Cząstek Stałych od Michał
Data Dodania: wtorek, 12 marzec 2019
K2 DPF Cleaner 500ml Regenerator Filtra Cząstek Stałych
W peugeot 308 sadza po zastosowaniu zeszła z 80% do 0,03%

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Alca Kompresor Samochodowy 3w1 12V 250PSI 17 Bar z Latarką od Kierowca
Data Dodania: środa, 20 luty 2019
Alca Kompresor Samochodowy 3w1 12V 250PSI 17 Bar z Latarką
Kompresorek kupiłem jakieś 8 lat temu mam go juz w 4 samochodzie jest solidny i godny polecenia

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 75W90 GL5 1L Olej Przekładniowy Syntetyczny do Skrzyni Biegów od Pawel
Data Dodania: poniedziałek, 04 luty 2019
K2 75W90 GL5 1L Olej Przekładniowy Syntetyczny do Skrzyni Biegów
Witam, bardzo dobry olej, po wymianie skrzynia biegów pracuje duzo lepiej - szczerze to nie liczyle..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
California Scents Malibu Melon 42g Zapach Samochodowy Puszka od Piotr Piekutowski
Data Dodania: czwartek, 31 styczeń 2019
California Scents Malibu Melon 42g Zapach Samochodowy Puszka
Zakupiony na test, niestety slaby produkt w puszcze moze i pachnie ladnie ale to tyle, w aucie nic n..

Ocena: 2 z 5 Gwiazdek! [2 z 5 Gwiazdek!]
K2 Roton 700ml Płyn do Mycia Felg i Kołpaków od Piotr Piekutowski
Data Dodania: czwartek, 31 styczeń 2019
K2 Roton 700ml Płyn do Mycia Felg i Kołpaków
Jeden z lepszych produktow jesli chodzi o czyszczenie felg, troszke zbyt szyko odparowuje ale i tak ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Aluchrom 120g Pasta Polerowania Chromu i Aluminium od Piotr Piekutowski
Data Dodania: czwartek, 31 styczeń 2019
K2 Aluchrom 120g Pasta Polerowania Chromu i Aluminium
Bardzo dobra pasta, uzywalem przez dluzszy okres zanim wystawilem opinie. Godna polecenia,

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Textar Cera Tec 75ml Smar Ceramiczny do Hamulców w Tubce od Miki
Data Dodania: wtorek, 18 grudzień 2018
Textar Cera Tec 75ml Smar Ceramiczny do Hamulców w Tubce
Do autora opinii poniżej - tego smaru nie można używać do smarowania miejsc, gdzie znajduje się płyn..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Start Pompka Nożna Samochodowa Rowerowa z Manometrem od murwiga Zgierz
Data Dodania: wtorek, 18 grudzień 2018
Start Pompka Nożna Samochodowa Rowerowa z Manometrem
Tę pompkę Start miałam kilka lat, aż mi ktoś miesiąc temu "zwinął", dlatego zamówiłam u Was drugą :)..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Turtle Wax Clearvue 300ml Niewidzialna Wycieraczka do Szyb od Oct@via
Data Dodania: czwartek, 06 grudzień 2018
Turtle Wax Clearvue 300ml Niewidzialna Wycieraczka do Szyb
Produkt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Szybkość nakładania oraz łatwe polerowanie. Warto zostawić..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Klinet T6 770ml Płyn do Odtłuszczania Lakieru i Szyb od Marcin
Data Dodania: poniedziałek, 03 grudzień 2018
K2 Klinet T6 770ml Płyn do Odtłuszczania Lakieru i Szyb
K2 Klinet to nic innego jak izopropanol z wodą demineralizowaną, gdzieś znalazłem informację że w pr..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Valvoline Synthetic Chain Lube 500ml Smar do Łańcucha Motocyklowego od Paweł
Data Dodania: środa, 26 wrzesień 2018
Valvoline Synthetic Chain Lube 500ml Smar do Łańcucha Motocyklowego
Psikana powierzchnia mnie urzekła ;) kupie go.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Sonax Wosk na Mokro 500ml Hydrowosk do Lakieru od Jerzy100
Data Dodania: niedziela, 23 wrzesień 2018
Sonax Wosk na Mokro 500ml Hydrowosk do Lakieru
Rewelacja. Kupiłem teraz twardy wosk z górnej półki. Ale uwierzcie mi szczerze ten jest lepszy!!! Ma..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
STP Oil Treatment 150ml Regenerator skrzyni biegów od jer
Data Dodania: wtorek, 11 wrzesień 2018
STP Oil Treatment 150ml Regenerator skrzyni biegów
na razie jestem zadowolony-skrzynia lepiej pracuje-ale robię to pirewszy raz i nie mam wyrobionej op..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Tempo Turbo 250g Lekkościerna Pasta Woskowa do Lakieru od Robert
Data Dodania: piątek, 07 wrzesień 2018
K2 Tempo Turbo 250g Lekkościerna Pasta Woskowa do Lakieru
Zakupiłem wosk w płynie K2 ,mleczko do usuwania rys małe opakowanie k2,ale ta pasta zrobiła najlepsz..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Masner Polerka Elektryczna Rotacyjna z Regulacją Obrotów 1200W od bbenekvip
Data Dodania: wtorek, 04 wrzesień 2018
K2 Masner Polerka Elektryczna Rotacyjna z Regulacją Obrotów 1200W
Jestem bardzo zadowolony z polerki za te piniadze lepszej nie widzialem.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
SilverCars Apteczka Samochodowa z ustnikiem UE DIN 13164 na Słowację Plastikowa od Krystian Wróbel
Data Dodania: piątek, 31 sierpień 2018
SilverCars Apteczka Samochodowa z ustnikiem UE DIN 13164 na Słowację Plastikowa
Zamówienie wykonane szybko. Wyposażenie apteczki bardzo dobre. Niestety w moim przypadku wystąpił br..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Tungsram Megalight Ultra +90% H1 12V 55W P14.5s Żarówki Samochodowe 2szt. od karol
Data Dodania: wtorek, 21 sierpień 2018
Tungsram Megalight Ultra +90% H1 12V 55W P14.5s Żarówki Samochodowe 2szt.
beznadzieja, beznadzieja

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Wunder Baum Summer Cotton Choinka Zapachowa Zawieszka od Adm
Data Dodania: niedziela, 19 sierpień 2018
Wunder Baum Summer Cotton Choinka Zapachowa Zawieszka
Mnie sie tez podoba , nie tylko dla kobiet heheh ;)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
STP Formuła Dodatek do Czyszczenia Wtryskiwaczy Wtrysków Benzyny 200ml od V6T
Data Dodania: środa, 08 sierpień 2018
STP Formuła Dodatek do Czyszczenia Wtryskiwaczy Wtrysków Benzyny 200ml
Niestety zaszkodziło :/ Samochód diagnozowany miesiąc przed zalaniem nie wykazywał żadnych problemów..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
STP Formuła do Benzyny 200ml uszlachetniacz dodatek do paliwa od Mario GM
Data Dodania: czwartek, 02 sierpień 2018
STP Formuła do Benzyny 200ml uszlachetniacz dodatek do paliwa
Produkt OK, faktycznie po zastosowaniu jest wyczuwalna bardzo elastyczna praca silnika. Nie stwierdz..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Versachem Plastic Welding 25ml Klej do Plastiku tworzyw sztucznych i plastików od Janusz
Data Dodania: sobota, 14 lipiec 2018
Versachem Plastic Welding 25ml Klej do Plastiku tworzyw sztucznych i plastików
Wszystkie te opinie musiał napisać sam importer który sprowadził ten szajs i chce się najszybciej po..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
K2 Benzin Go 50ml Dodatek do Czyszczenia Wtryskiwaczy Silnika Benzynowego od Maciej
Data Dodania: piątek, 06 lipiec 2018
K2 Benzin Go 50ml Dodatek do Czyszczenia Wtryskiwaczy Silnika Benzynowego
Wlałem pol butelki na ok 15l paliwa do Corsy B 96r. z gazem... Jestem obecnie po ok 15km przejezdzen..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Lista od 1 do 120 (5639 znalezionych) Strona:  1  2  3  4  5 ... 47   [»»] 

Porady i testy motoryzacyjne

Konserwacja czy Nabłyszczenie? Który wosk wybrać?

Konserwacja czy Nabłyszczenie? Który wosk wybrać?

27/06/2020

Niemal każdy właściciel samochodu pragnie, aby jego ukochane 4 kółka wyglądały jak najl...więcej

Jak dobrać odpowiedni olej silnikowy? Na co zwrócić uwagę?

Jak dobrać odpowiedni olej silnikowy? Na co zwrócić uwagę?

25/06/2020

Ciągła eksploatacja samochodu, czy to osobowego czy dostawczego wymaga od nas, aby co pewną okre...więcej

Wiadro z separatorem - niezbędnik detailera.

Wiadro z separatorem - niezbędnik detailera.

24/06/2020

W czasach coraz większej świadomości klientów i wciąż rosnącej popularności auto detai...więcej

Zobacz wszystkie porady i testy

Ostatnie opinie w sklepie

Średnia ocena Klientów: 4,9 na 5   Liczba ocen: 3185

Błyskawiczna realizacja. Wszystko zgodnie z opisem.

Wszystko zgodnie z planem. Realizacja błyskawiczna. Jestem bardzo...

Czas realizacji zamówienia nie jest dobry a wręcz błyskawiczny i...


Dodaj opinięPokaż wszystkie opinie

Certyfikaty Motochemia



Podane ceny zawierają podatek VAT. Używamy cookies i podobnych technologii głównie w celu świadczenia usług i statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności. Wszelkie prawa zastrzeżone.


Copyright © 2020 https://www.motochemia.pl