szukaj także w numerach OEM

   512-802-277   508-305-108
 sklep@motochemia.pl
Jesteś tutaj:  
  1. Strona główna  > 
  2. Recenzje

Zobacz Co Napisali Inni

Pompka nożna samochodowa z manometrem START od Miro
Data Dodania: wtorek, 16 kwiecień 2019
Pompka nożna samochodowa z manometrem START
Witam, pompke dziś odebrałem. Pierwsze co rzuca się w oczy to zamocowany manometr na uchwycie plasti..

Ocena: 2 z 5 Gwiazdek! [2 z 5 Gwiazdek!]
Boll Lakier Termiczny Wysokotemperaturowy 650C Czarny 500ml od ASIA H
Data Dodania: piątek, 12 kwiecień 2019
Boll Lakier Termiczny Wysokotemperaturowy 650C Czarny 500ml
Zabezpieczyłem tym preparatem nowy układ wydechowy polskiej produkcji ze znakiem markowym "P" ( zami..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Akumulator Bosch Gigawatt 12V 60Ah 540A P+ od MARIUSZ STACHNIK
Data Dodania: piątek, 12 kwiecień 2019
Akumulator Bosch Gigawatt 12V 60Ah 540A P+
Nieopatrznie robiąc zakupy nie odznaczyłem opcji "faktura", przez co ją otrzymałem pozbywając się dw..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Liqui Moly Klima Fresh do Odgrzybiania Klimatyzacji 150ml od Michal Ludzik
Data Dodania: poniedziałek, 08 kwiecień 2019
Liqui Moly Klima Fresh do Odgrzybiania Klimatyzacji 150ml
Pomógł na krótko, nie wart takich pieniędzy. Może podziałał z miesiąc.

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Dr. Marcus Senso Elite Black Zapach Samochodowy Zawieszka od Puggiblue
Data Dodania: niedziela, 17 marzec 2019
Dr. Marcus Senso Elite Black Zapach Samochodowy Zawieszka
Ciekawy męski zapach, dyskretny, wytrzymuje minimum 4 tygodnie.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Wunder-Baum Black Classic Choinka zapachowa zawieszka od Puggiblue
Data Dodania: niedziela, 17 marzec 2019
Wunder-Baum Black Classic Choinka zapachowa  zawieszka
Ogólnie słabo. Zapach niby męski, ale jakiś taki nieciekawy. Wytrzymał tylko dwa tygodnie.

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
K2 DPF Cleaner 500ml Regenerator Filtra Cząstek Stałych od Michał
Data Dodania: wtorek, 12 marzec 2019
K2 DPF Cleaner 500ml Regenerator Filtra Cząstek Stałych
W peugeot 308 sadza po zastosowaniu zeszła z 80% do 0,03%

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Alca Kompresor 3w1 do pompowania opon z latarką 17bar 12V 250PSI od Kierowca
Data Dodania: środa, 20 luty 2019
Alca Kompresor 3w1 do pompowania opon z latarką 17bar 12V 250PSI
Kompresorek kupiłem jakieś 8 lat temu mam go juz w 4 samochodzie jest solidny i godny polecenia

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 75W90 1L Olej przekładniowy Syntetyczny od Pawel
Data Dodania: poniedziałek, 04 luty 2019
K2 75W90 1L Olej przekładniowy Syntetyczny
Witam, bardzo dobry olej, po wymianie skrzynia biegów pracuje duzo lepiej - szczerze to nie liczyle..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Shiny Garage Mikrofibra do Osuszania Samochodu 90x60 cm od Piotr Piekutowski
Data Dodania: czwartek, 31 styczeń 2019
Shiny Garage Mikrofibra do Osuszania Samochodu 90x60 cm
Rewelacyjny produkt , bardzo pomocny przy osuszaniu auta po myciu. Zdecydowanie polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Zapach do Samochodu Owocowy w Puszce California Scents Malibu Melon 42g od Piotr Piekutowski
Data Dodania: czwartek, 31 styczeń 2019
Zapach do Samochodu Owocowy w Puszce California Scents Malibu Melon 42g
Zakupiony na test, niestety slaby produkt w puszcze moze i pachnie ladnie ale to tyle, w aucie nic n..

Ocena: 2 z 5 Gwiazdek! [2 z 5 Gwiazdek!]
Płyn do Mycia Alufelg i Kołpaków K2 Roton 700 ml od Piotr Piekutowski
Data Dodania: czwartek, 31 styczeń 2019
Płyn do Mycia Alufelg i Kołpaków K2 Roton 700 ml
Jeden z lepszych produktow jesli chodzi o czyszczenie felg, troszke zbyt szyko odparowuje ale i tak ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Aluchrom 120g Pasta do czyszczenia felg aluminiowych i chromu od Piotr Piekutowski
Data Dodania: czwartek, 31 styczeń 2019
K2 Aluchrom 120g Pasta do czyszczenia felg aluminiowych i chromu
Bardzo dobra pasta, uzywalem przez dluzszy okres zanim wystawilem opinie. Godna polecenia,

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Wycieraczki Płaskie 450mm Virage Comfort 18" od Tomkel
Data Dodania: piątek, 04 styczeń 2019
Wycieraczki Płaskie 450mm Virage Comfort 18"
Odradzam, skrzypią podczas pracy, regulacja, inne pierdoły nie pomogły, pomogła zmiana na lepsze i t..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Smar Ceramiczny do Hamulców Textar Cera Tec 75ml od Miki
Data Dodania: wtorek, 18 grudzień 2018
Smar Ceramiczny do Hamulców Textar Cera Tec 75ml
Do autora opinii poniżej - tego smaru nie można używać do smarowania miejsc, gdzie znajduje się płyn..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Pompka nożna samochodowa z manometrem START od murwiga Zgierz
Data Dodania: wtorek, 18 grudzień 2018
Pompka nożna samochodowa z manometrem START
Tę pompkę Start miałam kilka lat, aż mi ktoś miesiąc temu "zwinął", dlatego zamówiłam u Was drugą :)..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Bosma Power Bank 12V 600A 18Ah z USB i Rozruchem Samochodu od Piotr
Data Dodania: wtorek, 11 grudzień 2018
Bosma Power Bank 12V 600A 18Ah z USB i Rozruchem Samochodu
Właśnie kupiłem prezentowane urządzenie zastosowałem do Volvo D2 - i uruchamia BEZ PROBLEMU.. Czyli ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Turtle Wax Clearvue Rain Repellent 300ml Niewidzialna wycieraczka do szyb od Oct@via
Data Dodania: czwartek, 06 grudzień 2018
Turtle Wax Clearvue Rain Repellent 300ml Niewidzialna wycieraczka do szyb
Produkt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Szybkość nakładania oraz łatwe polerowanie. Warto zostawić..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Preparat do usuwania wosku K2 Klinet T6 770ml. od Marcin
Data Dodania: poniedziałek, 03 grudzień 2018
Preparat do usuwania wosku K2 Klinet T6 770ml.
K2 Klinet to nic innego jak izopropanol z wodą demineralizowaną, gdzieś znalazłem informację że w pr..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Valvoline Smar do Łańcucha Motocyklowego 400ml od Paweł
Data Dodania: środa, 26 wrzesień 2018
Valvoline Smar do Łańcucha Motocyklowego 400ml
Psikana powierzchnia mnie urzekła ;) kupie go.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Sonax Płynny Wosk Samochodowy na Mokro 500 ml od Jerzy100
Data Dodania: niedziela, 23 wrzesień 2018
Sonax Płynny Wosk Samochodowy na Mokro 500 ml
Rewelacja. Kupiłem teraz twardy wosk z górnej półki. Ale uwierzcie mi szczerze ten jest lepszy!!! Ma..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
STP Regenerator do skrzyni biegów 150ml od jer
Data Dodania: wtorek, 11 wrzesień 2018
STP Regenerator do skrzyni biegów 150ml
na razie jestem zadowolony-skrzynia lepiej pracuje-ale robię to pirewszy raz i nie mam wyrobionej op..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Tempo Turbo 250g. Pasta woskowa lekkościerna woskowa puszka od Robert
Data Dodania: piątek, 07 wrzesień 2018
K2 Tempo Turbo 250g. Pasta woskowa lekkościerna woskowa puszka
Zakupiłem wosk w płynie K2 ,mleczko do usuwania rys małe opakowanie k2,ale ta pasta zrobiła najlepsz..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Polerka Elektryczna K2 do lakieru z regulacją obrotów 1200W od bbenekvip
Data Dodania: wtorek, 04 wrzesień 2018
Polerka Elektryczna K2 do lakieru z regulacją obrotów 1200W
Jestem bardzo zadowolony z polerki za te piniadze lepszej nie widzialem.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
SilverCars Apteczka Samochodowa z ustnikiem UE DIN 13164 na Słowację Plastikowa od Krystian Wróbel
Data Dodania: piątek, 31 sierpień 2018
SilverCars Apteczka Samochodowa z ustnikiem UE DIN 13164 na Słowację Plastikowa
Zamówienie wykonane szybko. Wyposażenie apteczki bardzo dobre. Niestety w moim przypadku wystąpił br..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Tungsram 12V H1 55W Megalight Ultra +90% Żarówki samochodowe P14.5s 2szt. od karol
Data Dodania: wtorek, 21 sierpień 2018
Tungsram 12V H1 55W Megalight Ultra +90% Żarówki samochodowe P14.5s 2szt.
beznadzieja, beznadzieja

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Zapach Samochodowy Choinka Wunder-Baum Summer Cotton od Adm
Data Dodania: niedziela, 19 sierpień 2018
Zapach Samochodowy Choinka Wunder-Baum Summer Cotton
Mnie sie tez podoba , nie tylko dla kobiet heheh ;)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
STP Formuła Dodatek do Czyszczenia Wtryskiwaczy Wtrysków Benzyny 200ml od V6T
Data Dodania: środa, 08 sierpień 2018
STP Formuła Dodatek do Czyszczenia Wtryskiwaczy Wtrysków Benzyny 200ml
Niestety zaszkodziło :/ Samochód diagnozowany miesiąc przed zalaniem nie wykazywał żadnych problemów..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
STP Formuła do Benzyny 200ml uszlachetniacz dodatek do paliwa od Mario GM
Data Dodania: czwartek, 02 sierpień 2018
STP Formuła do Benzyny 200ml uszlachetniacz dodatek do paliwa
Produkt OK, faktycznie po zastosowaniu jest wyczuwalna bardzo elastyczna praca silnika. Nie stwierdz..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Versachem Plastic Welding 25ml Klej do Plastiku tworzyw sztucznych i plastików od Janusz
Data Dodania: sobota, 14 lipiec 2018
Versachem Plastic Welding 25ml Klej do Plastiku tworzyw sztucznych i plastików
Wszystkie te opinie musiał napisać sam importer który sprowadził ten szajs i chce się najszybciej po..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
K2 Benzin Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków silnika benzynowego od Maciej
Data Dodania: piątek, 06 lipiec 2018
K2 Benzin Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków silnika benzynowego
Wlałem pol butelki na ok 15l paliwa do Corsy B 96r. z gazem... Jestem obecnie po ok 15km przejezdzen..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
K2 Benzin Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków silnika benzynowego od Maciej
Data Dodania: piątek, 06 lipiec 2018
K2 Benzin Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków silnika benzynowego
Wlałem pol butelki na ok 15l paliwa do Corsy B 96r. z gazem... Jestem obecnie po ok 15km przejezdzen..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Dodatek do Benzyny 150ml Uszlachetniacz Kleen Flo od Haha
Data Dodania: niedziela, 01 lipiec 2018
Dodatek do Benzyny 150ml Uszlachetniacz Kleen Flo
za 6 zl z marza ma cos uszlachetnić ?? buteka kosztuje 2zl

Ocena: 2 z 5 Gwiazdek! [2 z 5 Gwiazdek!]
Preparat do konserwacji podwozia K2 Durabit 500ml Spray Czarny od Dan
Data Dodania: sobota, 26 maj 2018
Preparat do konserwacji podwozia K2 Durabit 500ml Spray Czarny
Produkt dobry ale mniej wydajny w porównaniu do Bolla o jakieś 20%. Być może zabezpieczenie tym prod..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
K2 Kuler 5L Płyn do chłodnic samochodowych Zielony -35C od Witold Jankowski, Lublin
Data Dodania: wtorek, 22 maj 2018
K2 Kuler 5L Płyn do chłodnic samochodowych Zielony -35C
"na bazie glikolu" -ale etylenowego czy propylenowego bo to że tak powiem dosyć istotne.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Novol UNI 750g Szpachla uniwersalna szpachlówka 0,75kg od OPEL1966
Data Dodania: poniedziałek, 21 maj 2018
Novol UNI 750g Szpachla uniwersalna szpachlówka 0,75kg
WSZYSTKO OK SZPACHLA DOBRA I TANIA

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Novol ALU 750g Szpachla z pyłem aluminiowym samochodowa szpachlówka 0,75kg od Andrzej
Data Dodania: piątek, 18 maj 2018
Novol ALU 750g Szpachla z pyłem aluminiowym samochodowa szpachlówka 0,75kg
Bardzo dobry towar łatwy w obróbce i super trzyma

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Gąbka Polerska na gwint Biała K2 Duraflex 150mm od Krzysztof Gojny
Data Dodania: piątek, 18 maj 2018
Gąbka Polerska na gwint Biała K2 Duraflex 150mm
Sama gabka ok ale jakośc wykonania polączenia gąbka tarcza plastikowa to jakaś porażka ,po dwóch uży..

Ocena: 2 z 5 Gwiazdek! [2 z 5 Gwiazdek!]
Dr. Marcus Preparat do nabłyszczania opon samochodowych 750ml od Krzysztof Gojny
Data Dodania: piątek, 18 maj 2018
Dr. Marcus Preparat do nabłyszczania opon samochodowych 750ml
Dobry środek jak dla mnie,daje efekt nowej opony a nie błyszczącej sie opony do sprzedaży ,nie daje ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Dr. Marcus Fresh Bag Saszetka Zapachowa Wanilia 20g od Krzysztof Gojny
Data Dodania: piątek, 18 maj 2018
Dr. Marcus Fresh Bag Saszetka Zapachowa Wanilia 20g
Kupiłem go już po raz drugi i kupie znów jak się skonczy a to nie prędko bo bardzo długo trzyma zapa..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Liqui Moly Klima Fresh do Odgrzybiania Klimatyzacji 150ml od Michal Ludzik
Data Dodania: piątek, 11 maj 2018
Liqui Moly Klima Fresh do Odgrzybiania Klimatyzacji 150ml
Zapach po środku utrzymał się może z tydzień, zobaczymy na jak długo usunął nieprzyjemny zapach. Cen..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Dr. Marcus Absorber Neutralizator nieprzyjemnych zapachów 150ml od Oliver
Data Dodania: piątek, 04 maj 2018
Dr. Marcus Absorber Neutralizator nieprzyjemnych zapachów 150ml
Genialny produkt. Jego skuteczność jest rewelacyjna. Gorąco polecam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Piankowa Taśma do Klejenia Listew Samochodowych Dwustronna 1,2cm od ecik
Data Dodania: poniedziałek, 30 kwiecień 2018
Piankowa Taśma do Klejenia Listew Samochodowych Dwustronna 1,2cm
do bani!... jak się samochód nagrzeje - listwa odchodzi - a lakier zapaskudzony.

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Formula1 Twardy Wosk Carnauba 236g pasta woskowa z gąbką od Mateusz
Data Dodania: niedziela, 29 kwiecień 2018
Formula1 Twardy Wosk Carnauba 236g pasta woskowa z gąbką
Polecam wosk, bardzo fajny w aplikacji miłą gąbeczką. Polerka nie sprawia żadnych problemów, nie zos..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Castrol GTX 10W40 A3/B4 4L Półsyntetyczny Olej Silnikowy od Mirosław Rzewuski
Data Dodania: piątek, 27 kwiecień 2018
Castrol GTX 10W40 A3/B4 4L Półsyntetyczny Olej Silnikowy
Jestem zadowolony z produktu ponadto również jestem zadowolony z ceny oferowanej przez sklep .

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
CarCommerce Ciśnieniomierz Cyfrowy Manometr Samochodowy do opon kół od vladi
Data Dodania: poniedziałek, 23 kwiecień 2018
CarCommerce Ciśnieniomierz Cyfrowy Manometr Samochodowy do opon kół
Po OKOŁO 10 POMIARACH - ZACIĄŁ SIĘ I SAM WSKAZUJE RÓŻNE CYFRY ,,, CHIŃSKA LIPA,,,,

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
CarCommerce Ciśnieniomierz Cyfrowy Manometr Samochodowy do opon kół od vladi
Data Dodania: poniedziałek, 23 kwiecień 2018
CarCommerce Ciśnieniomierz Cyfrowy Manometr Samochodowy do opon kół
Po około 10 sprawdzeniach w dwóch pojazdach zgłupiał i zaciął się - CHIŃSKA LIPA .

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Ledowe Żarówki Bosma SV8,5 12V 6xSMD Białe 3833 2szt od Wito
Data Dodania: niedziela, 22 kwiecień 2018
Ledowe Żarówki Bosma SV8,5 12V 6xSMD Białe 3833 2szt
może pasowałoby napisać długośc tej rurki czy to jest 36, 39 czy 42mm

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
K2 007 500ml Preparat wielozadaniowy smar odrdzewiacz od Ryszard Żyła
Data Dodania: piątek, 20 kwiecień 2018
K2 007 500ml Preparat wielozadaniowy smar odrdzewiacz
Najlepszy środek penetrująco - odrdzewiający. Renomowane WD nie dorasta mu do pięt, podobnie jak inn..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Olej Valvoline SynPower 5W40 5L od Przemek
Data Dodania: czwartek, 19 kwiecień 2018
Olej Valvoline SynPower 5W40 5L
Bardzo dobry olej. Silnik ciszej pracuje niż na Castrol Edge. Cena rewelacja.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Skuteczny Preparat do Mycia Felg Aluminiowych z Neutralnym PH Tenzi Prix GT 1L od Basia
Data Dodania: piątek, 13 kwiecień 2018
Skuteczny Preparat do Mycia Felg Aluminiowych z Neutralnym PH Tenzi Prix GT 1L
Bardzo dobry preparat POLECAM.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Moto Doktor 444ml Uszczelniacz do silnika Doctor Car Spec od Montek
Data Dodania: środa, 11 kwiecień 2018
K2 Moto Doktor 444ml Uszczelniacz do silnika Doctor Car Spec
Nie znalazłem żadnych negatywnych aspektów zastosowania tego środka w moim aucie. Z pozytywów, które..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Koło Zapasowe w Sprayu K2 Tire Doctor 535ml od Działa
Data Dodania: środa, 11 kwiecień 2018
Koło Zapasowe w Sprayu K2 Tire Doctor 535ml
Najważniejsze, że działa. Użycie jest dość proste, sam czerpałem wiedzę z yt. Pozwala na dojechanie ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Odświeżacz Powietrza Shiny Garage Morning Dew Air Freshener 250ml od marcin020799
Data Dodania: poniedziałek, 09 kwiecień 2018
Odświeżacz Powietrza Shiny Garage Morning Dew Air Freshener 250ml
Dobry sposób aplikacji - można użyć tyle, ile się uważa za słuszne - pachnie na swój sposób subtelni..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Moto Doktor 444ml Uszczelniacz do silnika Doctor Car Spec od Jarek
Data Dodania: poniedziałek, 09 kwiecień 2018
K2 Moto Doktor 444ml Uszczelniacz do silnika Doctor Car Spec
Produkt bardzo w porządku, nie zauważyłem negatywnych aspektów jego stosowania. Na plus - cena, jako..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Tire Doktor 398ml Koło zapasowe w sprayu pompuje opony od OK
Data Dodania: poniedziałek, 09 kwiecień 2018
K2 Tire Doktor 398ml Koło zapasowe w sprayu pompuje opony
Sprawdzony, powinien być obowiązkowy w trasie. Może uratować wiele godzin czekania na lawetę w środk..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Koło Zapasowe w Sprayu K2 Tire Doctor 535ml od JacekPawlak
Data Dodania: poniedziałek, 09 kwiecień 2018
Koło Zapasowe w Sprayu K2 Tire Doctor 535ml
Sprawdzony dwukrotnie, nie zawodzi. Warto wiedzieć, jakie ma zastosowanie i że używa się go do rychł..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
SilverCars Mikrofibra do osuszania lakieru 60x50cm szmatka do auta od Łukasz K
Data Dodania: czwartek, 05 kwiecień 2018
SilverCars Mikrofibra do osuszania lakieru 60x50cm szmatka do auta
Produkt w 100% spełnienia moje oczekiwania. Świetnie chłonie wodę. Polecam zakupy w tym sklepie. Szy..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
SilverCars Mikrofibra do osuszania lakieru 60x50cm szmatka do auta od Łukasz K
Data Dodania: czwartek, 05 kwiecień 2018
SilverCars Mikrofibra do osuszania lakieru 60x50cm szmatka do auta
Produkt w 100% spełnienia moje oczekiwania. Świetnie chłonie wodę. Polecam zakupy w tym sklepie. Szy..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Tapis 600ml Pianka do czyszczenia tapicerki od Adrian
Data Dodania: czwartek, 29 marzec 2018
K2 Tapis 600ml Pianka do czyszczenia tapicerki
Używam Tapis K2 często i zawsze jestem zadowolony. Usuwa wszystko po jednym razie, cena bardzo dobra..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Oskar 770ml Praparat do czyszczenia plastików kokpitu oraz mebli od marian
Data Dodania: czwartek, 29 marzec 2018
K2 Oskar 770ml Praparat do czyszczenia plastików kokpitu oraz mebli
K2 Oskara używamy z żoną nie tylko w garażu, ale w domu i w aucie. To bardzo uniwersalny środek, któ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Polo Cockpit 750 ml środek do czyszczenia i pielęgnacji kokpitu Cytryna od arek
Data Dodania: czwartek, 29 marzec 2018
K2 Polo Cockpit 750 ml środek do czyszczenia i pielęgnacji kokpitu Cytryna
K2 Polo Cockpit jest genialny. Różne zapachy sprawiają , że nie ma monotoni. A sprawuje się idealnie..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Polo Cockpit 750ml Brzoskwinia spray do nabłyszczania i pielęgnacji kokpitu od szymek
Data Dodania: czwartek, 29 marzec 2018
K2 Polo Cockpit 750ml Brzoskwinia spray do nabłyszczania i pielęgnacji kokpitu
Dziewczyna mi kupiła i trafiłą w 10!! To jeden z najlepszych środków jakie używałem. Zapach wspaniał..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Brake Cleaner 600ml Zmywacz do hamulców od alojzy
Data Dodania: czwartek, 29 marzec 2018
K2 Brake Cleaner 600ml Zmywacz do hamulców
Używałem kilka razy i byłem bardzo zadowolony. Spodziewałem się efektu ale byłem aż zaskoczony. Hamu..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Akra 770 Płyn do mycia silnika i części od waldek
Data Dodania: czwartek, 29 marzec 2018
K2 Akra 770 Płyn do mycia silnika i części
Akra to wspaniały środek, który sprawił , że mój silnik dostał nowe życie!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Moto Doktor 444ml Uszczelniacz do silnika Doctor Car Spec od Wiktor
Data Dodania: sobota, 24 marzec 2018
K2 Moto Doktor 444ml Uszczelniacz do silnika Doctor Car Spec
Straszny duży pobór oleju miałem przed wlaniem tego. Teraz już nie mam takim problemów, silnik jakoś..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Koło Zapasowe w Sprayu K2 Tire Doctor 535ml od Ochol
Data Dodania: sobota, 24 marzec 2018
Koło Zapasowe w Sprayu K2 Tire Doctor 535ml
Uratował mi raz życie i cały czas go wożę w aucie. Każdy odpowiedzialny kierowca powinien na wszelki..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Tapis 770ml Płyn do czyszczenia i prania tapicerki od elegant
Data Dodania: piątek, 23 marzec 2018
K2 Tapis 770ml Płyn do czyszczenia i prania tapicerki
Tapis jest najlepszy. Doczyścił kanapę z kawy i lodów po mojej narzeczonej. Polecam Panowie :)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Tapis 600ml Pianka do czyszczenia tapicerki od tata
Data Dodania: piątek, 23 marzec 2018
K2 Tapis 600ml Pianka do czyszczenia tapicerki
Po mojej trzyosobowej brygadzie Ola, Jasiek i Kajka myślałem, że nigdy nie doczyszczę mojego oczka w..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Polo Cockpit 750 ml środek do czyszczenia i pielęgnacji kokpitu Cytryna od Wojtas
Data Dodania: piątek, 23 marzec 2018
K2 Polo Cockpit 750 ml środek do czyszczenia i pielęgnacji kokpitu Cytryna
Bardzo dobry środek. Zapach cytrynowy jest naprawdę przyjemny, deska rozdzielcza wygląda za każdym r..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Polo Cockpit 750ml Brzoskwinia spray do nabłyszczania i pielęgnacji kokpitu od Amator
Data Dodania: piątek, 23 marzec 2018
K2 Polo Cockpit 750ml Brzoskwinia spray do nabłyszczania i pielęgnacji kokpitu
Jako, że od niedawna jestem posiadaczem auta to dbam o niego chyba lepiej niż o mojego psa :) Odkrył..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Brake Cleaner 600ml Zmywacz do hamulców od Janko
Data Dodania: piątek, 23 marzec 2018
K2 Brake Cleaner 600ml Zmywacz do hamulców
Świetny, wydajny środek. Cena też zadowala. Kupiłem i da się odczuć skuteczność nawet podczas jazdy ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Akra 5L Płyn do mycia silnika i części od Zbyszek
Data Dodania: piątek, 23 marzec 2018
K2 Akra 5L Płyn do mycia silnika i części
Używam od dawna i jestem bardzo zadowolony. Doczyszcza każdy brud. Ostatnio olej mi się wylał, myśla..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Akra 5L Płyn do mycia silnika i części od Mariusz
Data Dodania: piątek, 23 marzec 2018
K2 Akra 5L Płyn do mycia silnika i części
Akra daje radę z każdym brudem! I do tego jest mega wydajna.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Vizio 200ml Niewidzialna wycieraczka do szyb samochodowych od Patryk Patrol
Data Dodania: piątek, 23 marzec 2018
K2 Vizio 200ml Niewidzialna wycieraczka do szyb samochodowych
Świetny produkt polecam do zabezpieczenia szyb i lusterek duzo dłużej pozostają czyste , i nie przyw..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Polo Cockpit 750 ml środek do czyszczenia i pielęgnacji kokpitu Cytryna od Patryk Patrol
Data Dodania: piątek, 23 marzec 2018
K2 Polo Cockpit 750 ml środek do czyszczenia i pielęgnacji kokpitu Cytryna
Produkt jakością nie odbiega od konkurencji a jest znacznie tańszy. Polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Kuler 5L Czerwony płyn do chłodnic G12 samochodowych Różowy -35C od Jan
Data Dodania: czwartek, 22 marzec 2018
K2 Kuler 5L Czerwony płyn do chłodnic G12 samochodowych Różowy -35C
Cena na opakowanie 5l najniższa w mieście .

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Preparat Konserwująco-Pielęgnacyjny do Skóry Clinex Expert+ Leather Conditioner 1L od Łukasz
Data Dodania: czwartek, 15 marzec 2018
Preparat Konserwująco-Pielęgnacyjny do Skóry Clinex Expert+ Leather Conditioner 1L
Wszystko tak jak być powinno, polecam!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Tapis 600ml Pianka do czyszczenia tapicerki od Córa
Data Dodania: środa, 14 marzec 2018
K2 Tapis 600ml Pianka do czyszczenia tapicerki
Tapis nie raz uratował mnie przed ojcem zanim mu oddałam auto po znajomych. Lody , jedzenie - wszyst..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Oskar 770ml Praparat do czyszczenia plastików kokpitu oraz mebli od Kociara
Data Dodania: środa, 14 marzec 2018
K2 Oskar 770ml Praparat do czyszczenia plastików kokpitu oraz mebli
Ekstra, bez niego nie dałabym rady. Zawsze po terenie z chłopakiem pucujemy nasze autka. Aż miło pop..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Polo Cockpit 750 ml środek do czyszczenia i pielęgnacji kokpitu Cytryna od Radek
Data Dodania: środa, 14 marzec 2018
K2 Polo Cockpit 750 ml środek do czyszczenia i pielęgnacji kokpitu Cytryna
Kupiłem K2 przed sprzedarzą auta i wyszło super. Nowy nabywca stwierdził, że nie spodziewał się, że ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Polo Cockpit 750ml Brzoskwinia spray do nabłyszczania i pielęgnacji kokpitu od NIeporadna
Data Dodania: środa, 14 marzec 2018
K2 Polo Cockpit 750ml Brzoskwinia spray do nabłyszczania i pielęgnacji kokpitu
Mój chłopak mi podarował na urodziny załamany stanem mojego auta i muszę stwierdzić, że to jest ratu..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Malwa Wazelina Techniczna Bezkwasowa w puszce 500g od Grzeswoz
Data Dodania: wtorek, 13 marzec 2018
Malwa Wazelina Techniczna Bezkwasowa w puszce 500g
Polecam - szybka realizacja zgodna z zamówieniem.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Moje Auto Zmywacz do Tarcz Hamulcowych Brake Cleaner 600ml od Szymon
Data Dodania: wtorek, 13 marzec 2018
Moje Auto Zmywacz do Tarcz Hamulcowych Brake Cleaner 600ml
Lepszy niż K2 słabszy niż Liqui Moly.

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Axenol Olej do Kosiarki Spalinowej 4T 10W30 600ml od marekF
Data Dodania: poniedziałek, 12 marzec 2018
Axenol Olej do Kosiarki Spalinowej 4T 10W30 600ml
tania cena, dobry produkt warto zakupić

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Lotos 10W40 1L Semisyntetic Olej półsyntetyczny od marek F
Data Dodania: poniedziałek, 12 marzec 2018
Lotos 10W40 1L Semisyntetic Olej półsyntetyczny
olej jak na moją jazde na terenie górskim spełnia swoją rolę w w dwudziestoletniej terenówce

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Tungsram 12V W5W W2,1x9,5d 10szt. Żarówki samochodowe pozycyjne żarówka bezcokołowa od marek
Data Dodania: poniedziałek, 12 marzec 2018
Tungsram 12V W5W W2,1x9,5d 10szt. Żarówki samochodowe pozycyjne żarówka bezcokołowa
Zarówki trudno chwalić jeszcze nie przepaliły się

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Akra 770 Płyn do mycia silnika i części od marekm1
Data Dodania: poniedziałek, 12 marzec 2018
K2 Akra 770 Płyn do mycia silnika i części
Miałem taki brud pod maską, że nawet mechanik już mnie pogonił, że czas się tym zająć. Myślałem, że ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Akra 770 Płyn do mycia silnika i części od wojtas45
Data Dodania: sobota, 10 marzec 2018
K2 Akra 770 Płyn do mycia silnika i części
Używam od niedawna i jestem bardzo zadowolony. Silnik w moim aucie nie do poznania! jak nowy

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Zapach Samochodowy w Formie Zawieszki Dr. Marcus Senso Wood Black 8 ml od Zbyszek
Data Dodania: piątek, 09 marzec 2018
Zapach Samochodowy w Formie Zawieszki Dr. Marcus Senso Wood Black 8 ml
Sprawna obsługa, bardzo miła Pani. Zapach ok.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Kompresor samochodowy do pompowania kół Premium 12V 7 Bar od Grażyna
Data Dodania: czwartek, 08 marzec 2018
Kompresor samochodowy do pompowania kół Premium 12V 7 Bar
Bardzo szybka obsługa. Już działa.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Benzin Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków silnika benzynowego od Benek
Data Dodania: środa, 07 marzec 2018
K2 Benzin Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków silnika benzynowego
Środek jak najbardziej na + fajnie się sprawdza w starszym modelu celici. Nie dawało mi spokoju to, ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 DPF Cleaner 500ml Regenerator Filtra Cząstek Stałych od Mieczysław
Data Dodania: środa, 07 marzec 2018
K2 DPF Cleaner 500ml Regenerator Filtra Cząstek Stałych
Sprawdzony, niedrogi, działa idealnie na te głupie DPF. Mój wyczyścił tak, że żadna kontrolka się ju..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Moje Auto Preparat do Konserwacji Podwozia 600ml od Kuba
Data Dodania: wtorek, 06 marzec 2018
Moje Auto Preparat do Konserwacji Podwozia 600ml
Ma gorszą strukturę od chociażby Bolla, ale nadrabia to odrobinę większą pojemnością i przydatnym, k..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Środek antykorozyjny Cortanin F 500ml na rdzę od Kuba
Data Dodania: wtorek, 06 marzec 2018
Środek antykorozyjny Cortanin F 500ml na rdzę
Używam od dłuższego czasu. Po nałożeniu na nieprzygotowaną, tłustą i/lub brudną powierzchnię prepar..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Preparat do konserwacji profili zamkniętych 500ml od Kuba
Data Dodania: wtorek, 06 marzec 2018
K2 Preparat do konserwacji profili zamkniętych 500ml
Bardzo dobrze penetruje, szybko zastyga i tworzy trwałą powłokę. Dla zobrazowania - na myjni samoob..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Komplet Żarówek Osram H4 Cool Blue Intense 12V 60/55W P43t od Don Dżon
Data Dodania: poniedziałek, 05 marzec 2018
Komplet Żarówek Osram H4 Cool Blue Intense 12V 60/55W P43t
Bardzo ładnie świecą i doskonale oświetlają drogę. Chyba najlepsze żarówki jakie miałem do tej pory...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Bosma Power Bank 12V 600A 18Ah z USB i Rozruchem Samochodu od Marek
Data Dodania: wtorek, 27 luty 2018
Bosma Power Bank 12V 600A 18Ah z USB i Rozruchem Samochodu
Kilka miesięcy temu zdecydowałem się na zakup takowego power banka i miałem już możliwość przetestow..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Ramka Czarna z logiem 3D na Rejestracje Samochodową Toyota od Sebastian
Data Dodania: wtorek, 27 luty 2018
Ramka Czarna z logiem 3D na Rejestracje Samochodową Toyota
Transakcja szybka, sprawna, a sama ramka dobrze wykonana- Polecam sklep Moto Chemia

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Benzin Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków silnika benzynowego od Witek
Data Dodania: piątek, 23 luty 2018
K2 Benzin Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków silnika benzynowego
Sprawdzony na 3 autach, na dwóch obniżył spalanie, na jednym nie zauważyłem różnicy. Różnica była w ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 DPF Cleaner 500ml Regenerator Filtra Cząstek Stałych od Maksymilian
Data Dodania: piątek, 23 luty 2018
K2 DPF Cleaner 500ml Regenerator Filtra Cząstek Stałych
Jeden z droższych preparatów jaki kupiłem do auta, ale i tak o wiele bardziej opłacalny niżci wymian..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Pasta na Zarysowania Lakieru Turtle Wax Essential 100ml od Artur
Data Dodania: czwartek, 22 luty 2018
Pasta na Zarysowania Lakieru Turtle Wax Essential 100ml
Mniejsze rysy prawie niewidoczne, większe już nie

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Mleczko do usuwania rys K2 Venox 180g od Artur
Data Dodania: czwartek, 22 luty 2018
Mleczko do usuwania rys K2 Venox 180g
Mleczko bardzo przeciętne, różnica po zastosowaniu znikoma.

Ocena: 2 z 5 Gwiazdek! [2 z 5 Gwiazdek!]
K2 Benzin Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków silnika benzynowego od Łukasz Rostek
Data Dodania: środa, 21 luty 2018
K2 Benzin Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków silnika benzynowego
K2 benzin Raczej nie wierzyłem w działanie tego preparatu i w nie wszystkich kwestiach jeszcze się ..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
K2 Benzin Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków silnika benzynowego od Mietko
Data Dodania: wtorek, 20 luty 2018
K2 Benzin Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków silnika benzynowego
Polecam jak najbardziej. Łatwy w użyciu, wydajny (raz na 6 miesięcy), przy koszcie oscylującym wokół..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 DPF Cleaner 500ml Regenerator Filtra Cząstek Stałych od Oskar
Data Dodania: wtorek, 20 luty 2018
K2 DPF Cleaner 500ml Regenerator Filtra Cząstek Stałych
Niejako ciekawy produkt, bo dość niestandardowe działanie w odpowiedniej cenie. Użyłem jedynie raz, ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Heyner Hybrid 70cm Wycieraczki samochodowe 700mm od kl
Data Dodania: poniedziałek, 19 luty 2018
Heyner Hybrid 70cm Wycieraczki samochodowe 700mm
Do Hondy Civic VIII 1,8 hatchback da się je założyć, ale: - nie ma w zestawie osłony na zaczep(jak..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Tungsram 12V H7 55W Żarówka samochodowa PX26D od Slavko
Data Dodania: poniedziałek, 19 luty 2018
Tungsram 12V H7 55W Żarówka samochodowa PX26D
Polecam te żarówki, są w miarę tanie ale dobre jakościowo. Mam 3 auta do których kupuje Tungsramy i ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Tungsram 12V H4 60/55W P43T Żarówka samochodowa halogenowa od Slavko
Data Dodania: poniedziałek, 19 luty 2018
Tungsram 12V H4 60/55W P43T Żarówka samochodowa halogenowa
Polecam te żarówki, są w miarę tanie ale dobre jakościowo. Mam 3 auta do których kupuje Tungsramy i ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 007 150ml Preparat wielozadaniowy smar odrdzewiacz od Włodek
Data Dodania: wtorek, 13 luty 2018
K2 007 150ml Preparat wielozadaniowy smar odrdzewiacz
Przyznam, że wiele razy używałem i sprawdza się w wielu zastosowaniach. Doskonale zabezpiecza mechan..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Gravon Powłoka Ceramiczna do Lakieru Zestaw od Luk
Data Dodania: wtorek, 13 luty 2018
K2 Gravon Powłoka Ceramiczna do Lakieru Zestaw
Polecam rewelacyjny produkt super efekt:)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Tungsram 12V H4 60/55W Megalight Ultra +90% Żarówki samochodowe P43t 2szt. od kornak
Data Dodania: wtorek, 13 luty 2018
Tungsram 12V H4 60/55W Megalight Ultra +90% Żarówki samochodowe P43t 2szt.
Nie wierzyłam, że takie niedrogie żarówki mogą świecić lepiej niż te, które miałam dotychczas. Podję..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Shiny Garage Mikrofibra do Osuszania Samochodu 90x60 cm od Gabi
Data Dodania: wtorek, 13 luty 2018
Shiny Garage Mikrofibra do Osuszania Samochodu 90x60 cm
Kapitalna szmata polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Rust Blocker Lakier Podkładowy Antykorozyjny na Rdzę 400ml Szary 7011 od Piotr
Data Dodania: poniedziałek, 12 luty 2018
Rust Blocker Lakier Podkładowy Antykorozyjny na Rdzę 400ml Szary 7011
Polecam! Szybko i profesjonalnie!!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Benzin Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków silnika benzynowego od TOmek
Data Dodania: sobota, 10 luty 2018
K2 Benzin Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków silnika benzynowego
Kilka razy się zbierałem do niego. Jakoś nie wierzyłem, nie chciałem ryzykować, ale za namową kolegi..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 DPF Cleaner 500ml Regenerator Filtra Cząstek Stałych od Oskar
Data Dodania: sobota, 10 luty 2018
K2 DPF Cleaner 500ml Regenerator Filtra Cząstek Stałych
Nawet przydatne. Koszt w porównaniu do kosztów mechanika bardzo niski, a faktycznie może pomóc. Dowi..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Stop Leak 18.5g uszczelniacz do chłodnicy w proszku od Tom
Data Dodania: wtorek, 06 luty 2018
K2 Stop Leak 18.5g uszczelniacz do chłodnicy w proszku
Po 40 km zniknęło ogrzewanie z samochodzie, a na zewnątrz -7*C. Koszt naprawy 600 zł. Zatkana nagrze..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
K2 Sil 50ml Silikon w Sprayu Do Uszczelek w Samochodzie od gropius21
Data Dodania: sobota, 03 luty 2018
K2 Sil 50ml Silikon w Sprayu Do Uszczelek w Samochodzie
Troche za maly, nie wystarczy nawet na jeden zabieg. Polecam kupic 300ml

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
K2 Super Start Samostart do rozruchu silnika w zimie od Kamil
Data Dodania: czwartek, 01 luty 2018
K2 Super Start Samostart do rozruchu silnika w zimie
Kupiłem na wyjazd w góry i od tego czasu nawet w mieście stosuję. Przy niskich temperaturach dobrze ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
K2 Diesel Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków Diesla od Andrzej
Data Dodania: czwartek, 01 luty 2018
K2 Diesel Go 50ml Preparat do czyszczenia wtryskiwaczy wtrysków Diesla
Uzywalem kilka razy, sprawdza sie. Najpierw auto troche kopci, pozniej juz normalnie. Paliwa troche ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Lista od 1 do 120 (6662 znalezionych) Strona:  1  2  3  4  5 ... 56   [»»] 

Porady i testy motoryzacyjne

Filtr cząstek stałych DPF/FAP – podstawowe informacje

Filtr cząstek stałych DPF/FAP – podstawowe informacje

15/03/2019

Coraz wyższe wymagania stawiane przez ekologów dotyczące czystości emisji spalin, zmusiły...więcej

Paski napędowe - klinowe, wielorowkowe - co warto wiedzieć?

Paski napędowe - klinowe, wielorowkowe - co warto wiedzieć?

27/08/2018

Pasek napędowy stanowi nieodzowny element konstrukcji współczesnego silnika spalinowego sto...więcej

Zobacz wszystkie porady i testy

Ostatnie opinie w sklepie

Średnia ocena Klientów: 4,9 na 5   Liczba ocen: 3126

Bardzo dobra cena za dany towar jak również za przesyłkę, szybka...

Po raz kolejny zrobilem zakupy przez internet w tym sklepie jestem...

Szybka realizacja,dobre ceny,towar zgodny z zamówieniem Polecam


Certyfikaty Motochemia

Certyfikat 3
Certyfikat 2
Certyfikat 1


Podane ceny zawierają podatek VAT. Używamy cookies i podobnych technologii głównie w celu świadczenia usług i statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności. Wszelkie prawa zastrzeżone.


Copyright © 2019 https://www.motochemia.pl

Live Chat Software