Infolinia czynna:
pon-pt: 8.00 - 18.00 sob: 9.00 - 14.00
Jesteś tutaj:  
  1. Strona główna  > 
  2. Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Google Moja Firma Opinie Google Moja Firma

Średnia ocen klientów: na 5

Liczba ocen:

Opinie o sklepie Motochemia.pl

Średnia ocena Klientów: 4.9 na 5

Liczba ocen: 3249
Ceneo
2824 opinii
Zaufane opinie od ceneo.pl - sprawdź


Imię Nazwisko
Komentarz
Ocena
Data
Kris
Wszystkie części ok polecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
sobota, 18 wrzesień 2021
Andrzej
Opis towaru i jego jakość OK.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 16 wrzesień 2021
Jack
Wysyłka natychmiastowa. Towar solidnie zapakowany. Jakość zgodna z opisem i oczywiście z moimi oczekiwaniami i przewidywaniami. Polecam "Motochemię". Może coś o zamawianych produktach: olej GM Dexos 2 5W 30 - silnik Z14XEP (r. 2009) przebieg 81000 km (mało) - w zasadzie bez dolewek miedzy wymianami (średnio max.co 10 000 km,). Wkład filtra oleju jako zmiennik dla OEM - Bosch F 026407006 stosowany od kilku wymian (wcześniej OEM, ale teraz cena OEM z kosmosu) - pasuje bez zastrzeżeń. Oczywiście dotyczy silnika z późniejszej serii po modyfikacji filtra - z dłuższym wkładem filtracyjnym.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 14 wrzesień 2021
Jacek
Oki polecam , wszystko zgodnie z opisem .
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 09 wrzesień 2021
Robert
Szybka realizacja, przystępne ceny i świetny kontakt. Więcej takich sklepów poproszę.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 08 wrzesień 2021
Grzegorz
Produkty zgodne z opisem dostawa szybka.Polecam ta firme
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 07 wrzesień 2021
Marcin Staszak
Zamawiam już po raz drugi w tym sklepie, jestem bardzo zadowolony. Tak trzymać !
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 06 wrzesień 2021
Jolagrend
Bardzo szybko, sprawnie towar jak w opisie a zapach obłędny. dziekujs
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 01 wrzesień 2021
MARIUSZ
Zakupy udane i zgodne z zamówieniem. Polecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
niedziela, 22 sierpień 2021
Paweł
Bardzo przyjazna firma. Polecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
niedziela, 15 sierpień 2021
Mariusz
Super sklep,fachowa i miła obsługa na Danka ! Bardzo szybka realizacja zakupów.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
niedziela, 15 sierpień 2021
Tomek
Super sklep, super ceny
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 29 lipiec 2021
Bogumiła
Polecam sklep szybka rzetelna obsługa
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 16 lipiec 2021
Rafał
Wszystko na wielki plus, super sklep
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 14 lipiec 2021
Floyd
Szeroki asortyment i przejrzysta strona. Polecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 13 lipiec 2021
Darecki
Szybko, fachowe doradztwo. Paczka dość dobrze zabezpieczona, chociaż kartonik z filtrem trochę pognieciony.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 13 lipiec 2021
Krzysztof Grabiński
Motochemia to wyśmienity i profesjonalny sklep. Będę do niego powracał.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 06 lipiec 2021
Andrzej
Wszytko ok. Ceny przystępne, kontakt ze sprzedającym super. Zamówienie gotowe do odbioru po ok.30 min.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 28 czerwiec 2021
Niezadowolony klient
Zero kontaktu. Nie odpowiadają na maile i telefony.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
sobota, 26 czerwiec 2021
Michal
Polecam, bez uwag, zamówienie i przesyłka zrealizowane.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 25 czerwiec 2021
(3249 znalezionych)

Porady i testy motoryzacyjne

Zobacz więcej
Jakie części samochodowe wymieniać parami?
czwartek, 28 Październik 2021Komentarze: 2

Eksploatacja samochodu, szczególnie gdy używamy go podczas codziennej pracy, wiąże się ze zużyciem jego pojedynczych elementów. Niektóre części samochodowe wraz z pokonanymi kilometrami po prostu ulegają stopniowemu uszkodzeniu. Nie jest to wada fabryczna, a normalnie postępujący proces wyeksploatowania. W przypadku granicznego zużycia części niezbędna jest ich bezwzględna wymiana. Zdarza się jednak, że awarii ulega jedna z dwóch parzystych części samochodu. Czy każda z nich podlega jednak wymianie w tym samym czasie? Jakie części samochodowe należy wymieniać parami? Czy można wymienić tylko jedną z nich? O tym w dzisiejszym artykule!

Czytaj więcej
Jak wyczyścić podsufitkę w samochodzie
czwartek, 28 Październik 2021Komentarze: 10

Każdy z nas lubi jak jego samochód błyszczy i prezentuje się niemal jak nowy. Często jednak przy okazji pielęgnacji karoserii zapominamy o wnętrzu auta. Czyszczenie wnętrza jest czynnością, którą niestety od czasu do czasu każdy kierowca musi wykonać. O ile zwykłe odkurzenie wnętrza i przetarcie plastików możemy nazwać zadaniem niemal rutynowym, o tyle pranie tapicerki samochodowej wykonujemy sporadycznie. Z tego powodu niekiedy ta czynność staje się poważnym wyzwaniem. Dotyczy to szczególnie podsufitki samochodowej, którą bardzo łatwo uszkodzić podczas mycia. Jak bezpiecznie wyczyścić podsufitkę? Jakiego preparatu użyć do jej prania? O tym w dzisiejszym artykule.

Czytaj więcej

Ostatnie opinie o sklepie

Kris

Wszystkie części ok polecam

Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Sobota, 18 Wrzesien 2021

Andrzej

Opis towaru i jego jakość OK.

Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Czwartek, 16 Wrzesien 2021

DODAJ OPINIĘ Zobacz więcej >>

Certyfikaty Motochemia



Podane ceny zawierają podatek VAT. Używamy cookies i podobnych technologii głównie w celu świadczenia usług i statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Copyright © 2021 https://www.motochemia.pl