Infolinia czynna:
pon-pt: 8.00 - 18.00 sob: 9.00 - 14.00
Jesteś tutaj:  
  1. Strona główna  > 
  2. Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Google Moja Firma Opinie Google Moja Firma

Średnia ocen klientów: na 5

Liczba ocen:

Opinie o sklepie Motochemia.pl

Średnia ocena Klientów: 4.9 na 5

Liczba ocen: 3473
Ceneo
3917 opinii
Zaufane opinie od ceneo.pl - sprawdź


Imię Nazwisko
Komentarz
Ocena
Data
Błażej
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Towar dostałem na czas i nic nie brakowało.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 27 wrzesień 2022
Bogumił
Paczka wysłana zaraz po przyjęciu zamówienia, świetna obsługa. Mogę z czystym sumieniem polecić
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 27 wrzesień 2022
Tom O
Mój kolejny zakup w tym sklepie - wszystko OK, wraz z ceną:)
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 27 wrzesień 2022
Maciek
sprawnie, wygodna strona w obsludze, polecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 26 wrzesień 2022
Tadeusz
wszystko sprawnie, obsluga na najwyzszym poziomie
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 23 wrzesień 2022
namin
jestem bardzo zadowolony z obslugi !
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 22 wrzesień 2022
Tekla
Zdecydowanie polecam. Poziom obsługi klienta na wysokim poziomie.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 22 wrzesień 2022
Ariel
Poza tym, że czas realizacji trochę się przeciągnął, to wszystko ok. Dobry kontakt, dobra obsługa.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 21 wrzesień 2022
Gocha
Sklep godny polecenia. Obsługa szybka i sprawna. Jestem zadowolona.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 21 wrzesień 2022
Adolf
Towar w porządku, dostawa zgodna z zasadami.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 21 wrzesień 2022
mika
wysylka sprawna wszystko na czas
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 20 wrzesień 2022
Przemek
Dzień dobry, Bardzo lubię Wasz sklep, bo wiem że znajdę tam produkty dobrej jakości i w jeszcze lepszych cenach. Szkoda tylko że sklepy zostały przeniesione na rybitwy, ponieważ zawsze wpadało się po pierdołe i nie trzeba było myśleć na zapas lub kompletować zamówienia, żeby gdzieś ten koszt przesyłki się rozłożył na produkty. I chyba tyle :) Pozdrawiam!
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 20 wrzesień 2022
J.L.
Niskie ceny, ekspresowa przesyłka. Polecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 20 wrzesień 2022
J.L.
Niskie ceny, ekspresowa przesyłka. Polecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 20 wrzesień 2022
janek
Wszystko bezproblemowo, rewelacja
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 19 wrzesień 2022
Piotr
To moje kolejne zakupy. Polecam. Duży wybór części i tych wysokiej jakości jak i tańszych zamienników, lecz jedne i drugie w konkurencyjnych cenach. Czas od złożenia zamówienia przez internet do gotowości zamówienia to 3h 50minut. Jedyny minusik to taki że z opisów klocków które kupowałem nie zawsze wynikało że akurat te pasują do mojego samochodu. Napisałem więc prośbę o pomoc w dobraniu właściwych klocków i wskazaniem kilku opcji jakościowo cenowych. W odpowiedzi otrzymałem link z oschłą odpowiedzią ze tutaj znajdę klocki, właśnie te które oglądałem i nie byłem pewien. Mimo wszystko polecam sklep Motochemia na 200% Niebawem będę kupował ponownie
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
niedziela, 18 wrzesień 2022
Ilona
Szybka wysyłka polecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
sobota, 17 wrzesień 2022
henry
bezproblemowo i sprawnie oby wiecej takich sprzedawcow
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 16 wrzesień 2022
Krzysztof
Sprawna miła i profesjonalna obsługa. Wszystko na 102.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 16 wrzesień 2022
Ania
Najlepszy sklep na świecie. Profesjonalna obsługa :)
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 16 wrzesień 2022
(3473 znalezionych)

Porady i testy motoryzacyjne

Zobacz więcej
Brak ogrzewania w samochodzie - jakie są przyczyny?
wtorek, 27 Wrzesien 2022Komentarze: 5

Okres jesienny to czas, w którym coraz częściej poranki witają nas niską temperaturą. Jest to również okres, w którym coraz śmielej zaczynamy uruchamiać ogrzewanie w naszym samochodzie. Niestety, zazwyczaj dopiero wtedy dowiadujemy się o ewentualnej awarii układu ogrzewania, która w okresie jesienno-zimowym nie jest ani przyjemna, ani bezpieczna. Co jest przyczyną braku ciepłego powietrza w samochodzie? Jakie są przyczyny awarii ogrzewania? O tym w dzisiejszym wpisie!

Czytaj więcej
Konserwacja podwozia - Jak wykonać ją samodzielnie?
poniedziałek, 26 Wrzesien 2022Komentarze: 8

Korozja to jedna z najgorszych rzeczy, jaka może dotknąć nasz samochód. Szczególnie, że ceny napraw blacharskich bywają bardzo drogie, a często zdarza się, że mimo naprawy wykonanej przez specjalistę, korozja pojawia się na nowo. Problem rdzy na samochodzie dotyka w pierwszej kolejności jego podwozia. Jej wykrycie jest tym bardziej trudne, że na co dzień podwozie auta jest dla nas niewidoczne. Z tego powodu warto raz na jakiś czas odpowiednio zabezpieczyć podwozie samochodu dedykowanymi preparatami do konserwacji. Pozwolą one zapobiec pojawieniu się rdzy, a także skutecznie przedłużą życie naszego samochodu. Jakimi preparatami wykonać konserwację podwozia? Czy można wykonać konserwację samodzielnie? Co będzie do tego potrzebne? O tym w dzisiejszym artykule!

Czytaj więcej

Ostatnie opinie o sklepie

Błażej

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Towar dostałem na czas i nic...

Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Wtorek, 27 Wrzesien 2022

Bogumił

Paczka wysłana zaraz po przyjęciu zamówienia, świetna obsługa....

Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Wtorek, 27 Wrzesien 2022

DODAJ OPINIĘ Zobacz więcej >>

Certyfikaty Motochemia



Podane ceny zawierają podatek VAT. Używamy cookies i podobnych technologii głównie w celu świadczenia usług i statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Copyright © 2022 https://www.motochemia.pl