Infolinia czynna:
pon-pt: 9.00 - 17.00
Jesteś tutaj:  
  1. Strona główna  > 
  2. Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Google Moja Firma Opinie Google Moja Firma

Średnia ocen klientów: na 5

Liczba ocen:

Opinie o sklepie Motochemia.pl

Średnia ocena Klientów: 4.9 na 5

Liczba ocen: 3742
Zaufane opinie Ceneo
5,0
Znakomity
808 opinii
Prezentowane opinie są potwierdzone zakupem.
i...rdzisiaj
Polecam!
n...1wczoraj
Zakupy w tym sklepie robiłem pierwszy raz. Przesyłkę otrzymałem bardzo szybko. Towar bez zarzutu.
z...jwczoraj
Bardzo dobry olej.
Skuteczność zamówień
98%
Kupiłoby ponownie
98%
Szybkość
realizacji
4,6 / 5
Opinie zostały zweryfikowane zakupem w ramach programu Zaufane Opinie.
Ten sklep uczestniczy w Programie Zaufane Opinie:
  • To rekomendowany przez Ceneo system zbierania komentarzy o transakcjach,
  • Opinie są wystawiane tylko przez tych klientów sklepu, którzy dokonali w nim zakupu,
  • Każdą transakcję można ocenić tylko jeden raz.
Sklep został wyróżniony w corocznym Rankingu Zaufanych Sklepów.
Wyróżnienie Dbam o Klienta oznacza:
  • że wskazany sklep szczególnie dba o wyjaśnienie wszelkich nieporozumień lub wątpliwości klientów i może prowadzić dialog z klientami niezadowolonymi z przebiegu transakcji w celu wyjaśnienia sytuacji oraz opinii
  • w czasie wyjaśnień opinia jest oznaczona znaczkiem Dbam o Klienta
Skuteczność zamówień jest wyznaczana na podstawie ankiet przeprowadzanych w ramach Programu Zaufane Opinie. W ankiecie Klienci udzielają odpowiedzi na pytanie dotyczące statusu swojego zamówienia. Aby parametr był widoczny konieczne jest, aby Sprzedawca uzyskał co najmniej 3 opinie w ciągu ostatnich 30 dni.
Kupiłoby ponownie jest wyznaczane na podstawie ankiet przeprowadzanych w ramach Programu Zaufane Opinie. W ankiecie Klienci udzielają odpowiedzi na pytanie dotyczące chęci ponownego zakupu u tego Sprzedawcy. Aby parametr był widoczny, konieczne jest, aby Sprzedawca uzyskał co najmniej 3 opinie w ciągu ostatnich 30 dni.
Szybkość realizacji jest wyznaczana na podstawie ankiet przeprowadzanych w ramach Programu Zaufane Opinie. W ankiecie Klienci udzielają odpowiedzi na pytanie dotyczące czasu, w jakim zostało zrealizowane ich zamówienie. Aby parametr był widoczny, konieczne jest, aby Sprzedawca uzyskał co najmniej 3 opinie w ciągu ostatnich 30 dni.
Solidny Sprzedawca
Tym symbolem wyróżniamy najlepsze sklepy na Ceneo. Gdy kupujesz w tym sklepie, możesz spodziewać się doskonałej obsługi klienta i udanych zakupów. Sklepy oznaczone tym symbolem w ciągu ostatnich 30 dni muszą mieć:
  • minimum 30 Zaufanych Opinii
  • 90% z nich pozytywnych
  • ich średnia ocena minimum 4,5
Zaufane opinie od ceneo.pl - sprawdź


Imię Nazwisko
Komentarz
Ocena
Data
Grzesiek
Wycieraczki pracują bardzo cicho i dokładnie. Ładnie wykonana
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 03 czerwca 2024
Adam
Filtr Made in Germany ma plisy proste a filtr Made in France ma plisy w jodełkę takie jak PURFLUX no i jest na klucz 27 a MANN np. na 30 :) Bosch rebranduje filtry MANN (made in Germany) oraz PURFLUX (made in France)
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 03 czerwca 2024
Zbyszek
Dobre wycieraczki, niska cena, polecam.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 31 maja 2024
Okej
Wycieraczki okej, szybko i łatwo się montuje
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 23 maja 2024
Michał
Ceny przystępne, rynkowe. Sklep jak najbardziej godny polecenia.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 14 maja 2024
Szymon M
Polecam motochemia.pl świetna obsługa, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, bardzo dobre doradztwo
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 08 maja 2024
Anastazja
Wycieraczki niedrogie i łatwe do zamontowania. Szybka dostawa
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 02 maja 2024
Janek
Wszystko działa bardzo sprawnie, szyba czysta można polecić Oximo
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 25 kwietnia 2024
Szymon M
Polecam serdecznie obsługa zawsze pomoże, doradzi. Jeśli coś nie tak zamówione piszą albo dzwonią
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
niedziela, 14 kwietnia 2024
SMMK
Jak zwykle szybko, profesjonalnie i bezproblemowo.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 12 kwietnia 2024
Ewelina
wycieraczki świetnie sobie radzą na deszczu, zbierają dobrze i dokładnie
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 01 kwietnia 2024
Tomek
Szybko, sprawnie i w dobrej cenie
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 13 marca 2024
wojciech meler
sprawnie i szybko,bez zarzutów*
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 28 lutego 2024
Wioletta
Założone w moim aucie z miesiąc temu i na ten moment mogę powiedzieć, że wszystko dobrze działa. Bezproblemowo, nie rysują i nie piszczą :)
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 27 lutego 2024
Bożena Rasmus
Bardzo szybka wysyłka,umiarkowane ceny,towar zgodny z opisem,serdecznie polecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 16 lutego 2024
Marek
Całość obsługi bez zarzutu,
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 30 stycznia 2024
Andrzej P.
ADBL Frost Eater 500ml Odmrażacz do Szyb Samochodowych . Produkt zgodny z opisem, bardzo skuteczny. Cena bardzo przystępna.Polecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 19 stycznia 2024
Wojtek
Preparat LM do wyciszania popychaczy dziala i to dziala swietnie.Jednak nalezy pamietac ze nie ozywi trupa.Zajechany zlom to tylko remont nie zadna chemia.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 17 stycznia 2024
Krzysztof S.
Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 11 stycznia 2024
Wojciech
Spoko. The best sklep w Krakowie i ceny i szybkość
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 25 grudnia 2023
(3742 znalezionych)

Porady i testy motoryzacyjne

Zobacz więcej
Car wrapping, czyli oklejanie samochodów folią
poniedziałek, 27 Listopad 2023Komentarze: 0

Do jednych z najczęściej wybieranych barw w nowych samochodach należą obecnie kolory srebrny, szary, czarny oraz biały. Jest to na tyle zauważalne zjawisko, że na naszych drogach rzeczywiście powoli zaczynają królować auta posiadające różne odcienie szarości. Nic więc dziwnego, że entuzjaści motoryzacji, którzy często utożsamiają się ze swoim samochodem, coraz częściej szukają sposobu na to, aby ich wymarzone cztery kółka wyróżniały się na drodze. Jednym ze sposobów, aby tego dokonać, jest Car Wrapping, czyli oklejenie samochodu folią. Czym dokładnie jest Car Wrapping? Na czym polega? Dla kogo jest przeznaczony? O tym w dzisiejszym wpisie.

Czytaj więcej
Zimowe akcesoria samochodowe - co warto kupić przed zimą?
środa, 22 Listopad 2023Komentarze: 0

Zima to trudny okres zarówno dla kierowców, jak i ich samochodów. Śnieg, lód oraz niskie temperatury skutecznie utrudniają jazdę samochodem, a bardzo często uniemożliwiają nawet jej rozpoczęcie. To właśnie w takich sytuacjach niezastąpione okazują się zimowe akcesoria samochodowe. To dzięki nim możliwe jest nie tylko odśnieżenie karoserii samochodu przed jazdą, ale także otwarcie drzwi czy uruchomienie silnika. Jakie są najbardziej przydatne akcesoria samochodowe na zimę? Oto przegląd popularnych akcesoriów zimowych do samochodu.

Czytaj więcej

Ostatnie opinie o sklepie

Grzesiek

Wycieraczki pracują bardzo cicho i dokładnie. Ładnie wykonana

Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Poniedziałek, 03 Czerwiec 2024

Adam

Filtr Made in Germany ma plisy proste a filtr Made in France ma plisy...

Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Poniedziałek, 03 Czerwiec 2024

DODAJ OPINIĘ Zobacz więcej >>

Certyfikaty Motochemia



Podane ceny zawierają podatek VAT. Używamy cookies i podobnych technologii głównie w celu świadczenia usług i statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Copyright © 2024 https://www.motochemia.pl