Infolinia czynna:
pon-pt: 9.00 - 17.00
Jesteś tutaj:  
  1. Strona główna  > 
  2. Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Google Moja Firma Opinie Google Moja Firma

Średnia ocen klientów: na 5

Liczba ocen:

Opinie o sklepie Motochemia.pl

Średnia ocena Klientów: 4.9 na 5

Liczba ocen: 3727
Zaufane opinie Ceneo
5,0
Znakomity
947 opinii
Prezentowane opinie są potwierdzone zakupem.
t...kdzisiaj
Polecam ten sklep. Profesjonalne podejście, szybka wysyłka Bardzo dobre ceny.
t...adzisiaj
Super sklep polecam
z...edzisiaj
szybko i sprawnie
100% Skuteczności zamówień
Wysyłka w 0 dni
Opinie zostały zweryfikowane zakupem w ramach programu Zaufane Opinie.
Ten sklep uczestniczy w Programie Zaufane Opinie:
  • To rekomendowany przez Ceneo system zbierania komentarzy o transakcjach,
  • Opinie są wystawiane tylko przez tych klientów sklepu, którzy dokonali w nim zakupu,
  • Każdą transakcję można ocenić tylko jeden raz.
Sklep został wyróżniony w corocznym Rankingu Zaufanych Sklepów.
Solidny Sprzedawca
Tym symbolem wyróżniamy najlepsze sklepy na Ceneo. Gdy kupujesz w tym sklepie, możesz spodziewać się doskonałej obsługi klienta i udanych zakupów. Sklepy oznaczone tym symbolem w ciągu ostatnich 30 dni muszą mieć:
  • minimum 30 Zaufanych Opinii
  • 90% z nich pozytywnych
  • ich średnia ocena minimum 4,5
Zaufane opinie od ceneo.pl - sprawdź


Imię Nazwisko
Komentarz
Ocena
Data
Marek
Całość obsługi bez zarzutu,
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 30 stycznia 2024
Andrzej P.
ADBL Frost Eater 500ml Odmrażacz do Szyb Samochodowych . Produkt zgodny z opisem, bardzo skuteczny. Cena bardzo przystępna.Polecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 19 stycznia 2024
Wojtek
Preparat LM do wyciszania popychaczy dziala i to dziala swietnie.Jednak nalezy pamietac ze nie ozywi trupa.Zajechany zlom to tylko remont nie zadna chemia.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 17 stycznia 2024
Krzysztof S.
Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 11 stycznia 2024
Wojciech
Spoko. The best sklep w Krakowie i ceny i szybkość
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 25 grudnia 2023
Womar.met
Duży wybór, fajny sklep, dobry kontakt. Polecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
sobota, 09 grudnia 2023
Darek
Działa, problem z częstym wypalaniem się (jazda miejska) minął. Po roku problem powrócił więc zastosowałem znowu. NA pewno zadziała tylko został jeden problem. Przy wyciąganiu aplikatora wężyk w 4/3 długości się urwał i został. Mam nadzieję że się też wypali razem z sadzą... :/
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 04 grudnia 2023
Mateusz Barański
W mojej ocenie oximo sprawdza się genialnie. Uważam, że świetne mocowania, dobrze przylegają, łatwo można je zamontować .
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
niedziela, 26 listopada 2023
Jacek
Ok wszystko odbyło się sprawnie
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 23 listopada 2023
Luiza
Montaż przebiegł bardzo sprawnie, bez żadnych problemów. Wycieraczki sprawdzają się dobrze, mają skuteczne działanie
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 21 listopada 2023
Eliza
Bardzo polecam. Starannie wykonane wycieraczki, dodatkowo bardzo sprawnie działają. Nie mam co do nich żadnych zastrzeżeń
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 17 listopada 2023
Roman
Transakcja przebiegała OK. Nie jest to mój jedyny zakup.Polecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 31 października 2023
Rafał
Fachowość i rzetelność. Zawsze można polegać na wiedzy sprzedających i pomocy w zakupie.Bogaty asortyment produktów i części.szybka realizacja zamówienia i kontakt w sprawie zakupu.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 25 października 2023
Piotr
Jak zwykle super szybko i super tanio. Tym razem zamówienie przygotowane w 43 minuty. Polecam zakupy tym wszystkim którzy szukają wysokiej jakości produktów w niskich.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 04 października 2023
UNIMETAL
Bardzo dobry towar i świetna obsługa.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 27 września 2023
Marek
Szybka dostawa towar bardzo dobry. Chemia dzisła.pplecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 26 września 2023
Szymon
Polecam ceny bardzo konkurencyjne dla sklepów stacjonarnych
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 26 września 2023
Polecam
W mojej ocenie jak najbardziej super. Produkt zgodny z opisem w 100%.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 25 września 2023
SMMK
Jak zwykle szybko, profesjonalnie i niezawodnie.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 21 września 2023
Krzysztof
Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Polecam sklep.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 08 września 2023
(3727 znalezionych)

Porady i testy motoryzacyjne

Zobacz więcej
Car wrapping, czyli oklejanie samochodów folią
poniedziałek, 27 Listopad 2023Komentarze: 0

Do jednych z najczęściej wybieranych barw w nowych samochodach należą obecnie kolory srebrny, szary, czarny oraz biały. Jest to na tyle zauważalne zjawisko, że na naszych drogach rzeczywiście powoli zaczynają królować auta posiadające różne odcienie szarości. Nic więc dziwnego, że entuzjaści motoryzacji, którzy często utożsamiają się ze swoim samochodem, coraz częściej szukają sposobu na to, aby ich wymarzone cztery kółka wyróżniały się na drodze. Jednym ze sposobów, aby tego dokonać, jest Car Wrapping, czyli oklejenie samochodu folią. Czym dokładnie jest Car Wrapping? Na czym polega? Dla kogo jest przeznaczony? O tym w dzisiejszym wpisie.

Czytaj więcej
Zimowe akcesoria samochodowe - co warto kupić przed zimą?
środa, 22 Listopad 2023Komentarze: 0

Zima to trudny okres zarówno dla kierowców, jak i ich samochodów. Śnieg, lód oraz niskie temperatury skutecznie utrudniają jazdę samochodem, a bardzo często uniemożliwiają nawet jej rozpoczęcie. To właśnie w takich sytuacjach niezastąpione okazują się zimowe akcesoria samochodowe. To dzięki nim możliwe jest nie tylko odśnieżenie karoserii samochodu przed jazdą, ale także otwarcie drzwi czy uruchomienie silnika. Jakie są najbardziej przydatne akcesoria samochodowe na zimę? Oto przegląd popularnych akcesoriów zimowych do samochodu.

Czytaj więcej

Ostatnie opinie o sklepie

Marek

Całość obsługi bez zarzutu,

Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Wtorek, 30 Styczeń 2024

Andrzej P.

ADBL Frost Eater 500ml Odmrażacz do Szyb Samochodowych . Produkt...

Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Piątek, 19 Styczeń 2024

DODAJ OPINIĘ Zobacz więcej >>

Certyfikaty Motochemia



Podane ceny zawierają podatek VAT. Używamy cookies i podobnych technologii głównie w celu świadczenia usług i statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Copyright © 2024 https://www.motochemia.pl