Infolinia czynna:
pon-pt: 8.00 - 18.00 sob: 9.00 - 14.00
Jesteś tutaj:  
  1. Strona główna  > 
  2. Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Google Moja Firma Opinie Google Moja Firma

Średnia ocen klientów: na 5

Liczba ocen:

Opinie o sklepie Motochemia.pl

Średnia ocena Klientów: 4.9 na 5

Liczba ocen: 3289
Ceneo
3478 opinii
Zaufane opinie od ceneo.pl - sprawdź


Imię Nazwisko
Komentarz
Ocena
Data
Piotr
Zakupione przedmioty dotarły szybko i bez uszkodzeń.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 10 maj 2022
Krystian
Wszystko super! Jak najbardziej polecam i na pewno wroce ponownie! Pozdrawiam serdecznie
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 10 maj 2022
Kacper Ciesielczyk
Polecam zakupy w tym sklepie.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 28 kwiecień 2022
Paweł
Jak zawsze wszystko okey polecam
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 28 kwiecień 2022
Stanisława
Zakupy w MOTOCHEMIA Polecam. Jest Ok :-)
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 11 kwiecień 2022
Kazimierz G
Polecam ten sklep szybka wysyłka ,ceny przystępne ,towar dobrej jakości zgodny z opisem
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 11 kwiecień 2022
janusz
Szybko i sprawnie zgodnie z zamówieniem.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 07 kwiecień 2022
Jacek
Ponoć zalecany do silników 2,4 l.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
niedziela, 27 marzec 2022
Karolina
Super sklep! Rzeczy pierwszej jakości, bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi i paczka bardzo szybko dotarła! Oby więcej takich sprzedawców! Polecam!
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 25 marzec 2022
Paweł
Sprawna szybka obsługa, niska cena.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 21 marzec 2022
Leszek Mamos
Jestem bardzo zadowolony
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 21 marzec 2022
Kuba
Wszystko ok polecam ????
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
niedziela, 13 marzec 2022
Zbigniew .
Sklep ma dobre ceny, świetną obsługę i szybką wysyłkę. Jedna uwaga do sklepu to bardzo wysoka bariera wartości zakupów do darmowej wysyłki. To skutecznie zniechęca do drobnych zakupów, które zwykle robię na al.... bo mam smarta.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
niedziela, 13 marzec 2022
edzia1803
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 09 marzec 2022
Małgorzata K
Polecam cena oraz zgodność rewelacja????
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 07 marzec 2022
Florecki
Szybka dostawa, uczciwe ceny, orginalne części - tak trzymać.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
piątek, 04 marzec 2022
Katarzyna
Serdecznie polecam! Szybko,tanio, bezproblemowo!
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
poniedziałek, 14 luty 2022
Grzegorz
Kolejny udany zakup w sklepie. Dobry kontakt z obsługą. Tym razem odbierałem osobiście szybko i sprawnie.
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
wtorek, 08 luty 2022
Ewa
Wszystko jak zawsze sprawnie
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
czwartek, 03 luty 2022
Jerzy
Dzięki za ekspresową dostawę. Pozdrawiam Jerzy Wierzbicki
Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
środa, 02 luty 2022
(3289 znalezionych)

Porady i testy motoryzacyjne

Zobacz więcej
Ściereczki z mikrofibry w auto detailingu
czwartek, 19 Maj 2022Komentarze: 0

Wielu pasjonatów motoryzacji zapomina, że auto detailing to nie tylko chemia i kosmetyki samochodowe. W końcu czym byłby detailing bez odpowiednich ściereczek? Znaczna ilość kosmetyków dla motoryzacji wymaga użycia ściereczki do ich aplikacji lub dotarcia. Najlepszym przykładem są choćby woski, czy quick detailery. Producenci chemii nie ukrywają, że najlepiej do tej czynności sprawdzają się ściereczki z mikrofibry. Czym jest mikrofibra? Do czego może być wykorzystana? O tym w dzisiejszym artykule!

Czytaj więcej
Co oznacza ślizganie się sprzęgła?
poniedziałek, 16 Maj 2022Komentarze: 0

Sprzęgło samochodowe jest jednym z elementów układu napędowego. Ponieważ podczas ciągłej pracy silnika stale jest ono poddawane działaniu różnych sił, wraz z użytkowaniem pojazdu ulega ono stopniowemu zużyciu. Jeden z pierwszych objawów kończącego się sprzęgła jest dość charakterystyczny. Mowa oczywiście o tak zwanym ślizganiu się sprzęgła. Czym jest owo ślizganie się? Co zwiastuje? O tym w dzisiejszym artykule!

Czytaj więcej

Ostatnie opinie o sklepie

Piotr

Zakupione przedmioty dotarły szybko i bez uszkodzeń.

Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Wtorek, 10 Maj 2022

Krystian

Wszystko super! Jak najbardziej polecam i na pewno wroce ponownie!...

Ocena ogólna:
Zgodność przedmiotu z opisem:
Kontakt ze Sprzedającym:
Czas realizacji zamówienia:
Ceny:
Wtorek, 10 Maj 2022

DODAJ OPINIĘ Zobacz więcej >>

Certyfikaty Motochemia



Podane ceny zawierają podatek VAT. Używamy cookies i podobnych technologii głównie w celu świadczenia usług i statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Copyright © 2022 https://www.motochemia.pl